fbpx
6.7 C
Reșița
marți, 21 martie 23

Participi la Ziua Meseriașului la Casa Alex din Caransebeș și afli ultimele detalii din domeniul construcțiilor și amenajărilor interioare! 

 

Casa Alex din Caransebeș va deveni din nou pentru o zi locul unde meseriașii „gugulani“ se vor reuni pentru a-și măsura „talentul și devotamentul“, un eveniment care ar putea deveni o tradiție în arealul Casa Alex.

Evenimentul organizat de Casa Alex se va desfășura miercuri, 29 iunie, între orele 09:00 și 18:00 iar meseriașii sunt așteptați în parcarea supermarketului din Caransebeș, pentru a  afla ultimele noutăți din domeniul construcțiilor și amenajărilor interioare.

spot_img

Este cea de-a doua ediție dedicată Zilei Meseriașului în municipiul de pe Sebeș și Timiș iar de această dată, după ce au fost depășite emoțiile premierei de anul trecut, se speră la o prezență consistentă a celor care lucrează în domeniul atât de vast al construcțiilor și amenajărilor interioare.

Așadar, miercuri, 29 iunie 2022, de la ora 9:00 dacă sunteți meseriaș sau în curs de a deveni unul, cu toții sunteți așteptați de specialiștii de la Casa Alex în parcarea magazinului din Caransebeș, din cartierul Pipirig, pe strada Ardealului, nr 167.

 

Pentru întreaga gamă de produse disponibile la Casa Alex, consultați site-ul www.casaalex.ro

 

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei