Paște „înflăcărat“ în comuna Pătaș din Caraș-Severin

1

Un foc lăsat nesupravegheat sau un scurtcircuit se pare că sunt cauzele incendiului produs ieri după-amiază la o locuință din satul Pătaș, comuna Prigor din Caraș-Severin. Incendiul a fost observat în jurul orei 17:40 de către vecini care au alarmat sătenii dar și detașamentul de pompieri din comuna Bozovici. Focul a pornit de la o anexă a gospodăriei și s-a extins la acoperișul imobilului care a ars în totalitate.

Din fericire locuința avea planșeu betonat, astfel încât focul nu s-a extins și la încăperile acesteia. În momentul incendiului, proprietarii erau la biserică și nu au fost victime. Singurele pagube sunt cele materiale, dar cu sprijinul vecinilor și al locuitorilor din satul Pătaș, care au forțat poarta casei și au intervenit pentru stingerea incendiului, acestea au fost mult diminuate.

2

Cauzele producerii incendiului sunt analizate de o echipă a ISU Semenic Caraș-Severin. Pompierii recomandă încă odată respectarea tuturor normelor de protecție și siguranță împotriva incendiilor și supravegherea focurilor care ar putea scăpa de sub control.

 

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei