Pastila lui Nica: Săptămâna şi rebuturile ei

modelmic+editorial

Adevărul adevărat e că atunci când citeşti presa centrală, de multe ori ai nevoie de pastile anti vomă şi de mai multe ori ai senzaţia aia tâmpă că vrei musai să fii cavaler Jedi şi să te tai cu lanterna, cel puţin aşa simt atunci când văd câtă prostie, ipocrizie şi neștiință zace în capul unora…

Auziţi , minunaţi-vă şi nu recurgeţi la gesturi extreme! Igor Dodon, clar, moldovean rusificat, cere reintroducerea limbii ruse ca disciplină obligatorie în școlile de peste Prut! De altfel, elucubraţiile pupătorului de dosuri ruseşti sunt cunoscute, mai ieri orăcăia rusofilul că până la urmă şi Moldova noastră ar fi tot a lor! Rebut!

Daniel Constantin a fost tras cu cheia. Cineva avea cheia. Altfel nu se explică comportamentul său. Mai ales atunci când spune că, citez, „mi-am făcut-o cu mâna mea!” Da, poate Daniel Constantin are mâna mică şi oboseşte repede…..Rebut!

Nea Liviu îl învaţă pe Sorinel să pescuiască. Bine că nu au dat la copcă la Patinoarul din Floreasca! Oricum, pescuitul e uneori mai periculos ca vânatoarea….. Eşec instituţional!

Preşedintele meu s-a bătut ca Howdy Doody Zirkus, adicătelea Prâslea cel Voinic în nemţească, cu cerberii de la Bruxelles. N-a reuşit nimic, dar şi asta e o performanţă!

Băselu` îi dă peste nas şi îi explică, ca un frate mai mare, că UE asta are mai multe viteze. Noi suntem marche arrière! Tot eşec se cheamă!

Liderii europeni au adoptat sâmbătă Declaraţia de la Roma marşând pe un viitor european comun. Viitor în care, fireşte, ei sunt mai egali ca noi! Eşec!

Potrivit ministrului de Interne britanic, Amber Rudd, teroriştii îşi criptează mesajele în mediul virtual, drept pentru care o să revenim la spionajul clasic, iar informațiile le trimitem prin porumbei!

La loto 6/49 e report un milion de parai. E bine, înseamnă că săptămâna viitoare va câştiga un român care e obligatoriu de găsit în viaţă…

Merg să beau un şpritz, sper că, măcar ăsta nu e contrafăcut.

Adi NICA

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei