Patru persoane transportate la spital în urma unui incendiu care a cuprins un apartament din Reșița!

inc

Un apartament a fost cuprins de flăcări în această dimineață pe o stradă din Reșița. În urma solicitărilor, 4 echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului de Pompieri Reșita au intervenit de urgență la un incendiu izbucnit într-un apartament situat la etajul trei al unui bloc de pe Aleea Tușnad.

Echipele de intervenție au evacuat 4  persoane din locuință.  La fața locului au ajuns și un echipaj SMURD, 4 echipaje SAJ, precum și echipaje de la poliție. Una din cele 4 persoane evacuate de către pompieri era imobilizată la pat.

Incendiul a fost lichidat în totalitate, iar cele 4 persoane evacuate de echipajele de pompieri au fost asistate medical de către echipajele SAJ și SMURD, 3 dintre acestea fiind transportate la UPU Reșița, în vederea acordării îngrijirilor medicale. Cea de-a cincea victimă, proprietarul apartamentului, a suferit un atac de panică și a fost transportată de o ambulanță SAJ la UPU Reșița în vederea acordării de asistență medicală”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Caraș-Severin, Adrian Manofu.

Incendiul ar fi izbucnit ca urmare a unui scurtcircuit electric la o doză de legătură suprasolicitată.

1

Elena FRANȚ

 

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

  1. POPA MARIUS

    Din pacate, toti avem din astea prin casa. Si mai avem din ce in ce mai multe aparate electrice la care nu este calculata instalatia veche de zeci de ani.

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei