fbpx
4.7 C
Reșița
miercuri, 17 aprilie 24

Patru zile de sărbătoare la Moldova Nouă! „O atmosferă de neuitat pe malul bătrânului fluviu Dunărea”

Minivacanța prilejuită de Adormirea Maicii Domnului va găsi orașul de la malul Dunării în sărbătoare. Timp de patru zile, localnicii, dar și turiștii, vor avea parte de concerte pentru toate vârstele și gusturile.

De la folclor la muzică tânără, artiști cunoscuți și îndrăgiți vor oferi publicului momente de neuitat. Vă așteptăm cu drag alături de noi să celebrăm împreună viața și toate darurile sale. Sunt încântat să vă asigur de o atmosferă de neuitat aici, pe malul bătrânului fluviu Dunărea”, transmite primarul Ion Chisăliță.

Zilele orașului Moldova Nouă vor debuta sâmbătă, 12 august, de la ora 19:00, cu un spectacol folcloric susținut de ansambluri folclorice din Moldova Nouă, Moldova Veche, Reșița și Timișoara. Duminică se vor prezenta în fața publicului Amalia Tudose, Geanina Boboiescu, Daiana Mandachi, Maria Bartulov, Codruța Măgurean, Alex Brundean, George Pascu, formația Petrică Pavlovici și Adelin Popa. Luni, atmosfera va fi întreținută de Ghiță Călțun Brancu, Lioara Boșcu și Intermezzo Orkestar.

Toate spectacolele sunt programate începând cu ora 19:00, pe faleza Dunării.

De Ziua Marinei, în 15 august, nu va lipsi tradiționala paradă a navelor. Aceasta este programată să aibă loc în intervalul orar 19:00-19:30 și va fi urmată de spectacolul susținut de Kasy&Adrian Ilie Band, Daiana Mandachi, Ana Maria Moldovan, Adrian Gașpar Trio, Omar Arnaout, Shondy, Arkanian și Alex Velea.

Evenimentul se va încheia cu un foc de artificii. Organizatori sunt Primăria și Consiliul Local Moldova Nouă.

 

Karina TINCUL

2 COMENTARII

 1. Servicii artistice pentru diverse evenimente, respectiv prestații muzicale live asigurate de interpretul vocal Caltun Gheorghe și formația instrumentală. Evenimentul va avea loc in data de 14.08.2023 necesare organizarii Zilelor Orasului Moldova Noua 2023 (14.08.2023)

  Valoare cumparare directa
  17.500,00 RON (3.550,78 EUR)

  RoCa Music & Events pune la dispozitia clientului servicii artistice sustinute de urmatorii artisti: Alex Velea cu stick, Omar cu stick, Shondy cu stick, Arkanian cu stick. Durata prestatiei a artistului Alex Velea este de 45 min. Durata prestatiei a artistilor Omar, Shondy, Arkanian este de 30 minute fiecare, cumulat 90 min. Suma totala a ofertei include onorariul si transportul artistilor. Suma totala a ofertei nu include cazarea si masa artistilor si a staff-ului. Suma totala a acestei oferte nu include TVA

  Valoare cumparare directa
  43.704,00 RON (8.819,11 EUR)

  Foc de artificii durata 5 minute – 2-3 puncte de tragere – Intensitate medie spre mare la finalul focului – Inaltime 10 – 120m Descriere foc artificii: Efecte pe cer: – focul de artificii debuteaza cu niste sageti luminoase din mai mute puncte iar apoi efectele se diversifica din celelalte puncte de tragere alternativ sau simultan.Pe cer vor fi efecte pe mai multe directii si tip evantai, artificii la inaltime de 30-40m , intensitatea focului va creste spre final unde tabloul creat va fi pe mai multe etaje de inaltime din bombite de calibru 3 si 4 inch . Materiale folosite: Toate produsele folosite sunt certificate CE, fac parte din categoriile F2,F3, F4 si T1 echipamentele de tragere folosite sunt de ultima generatie – Firetek Transport: Societatea noastra detine autoutilitara autorizata pentru transportul materialelor periculoase din clasa 1 ADR si agreeat pentru transport international cat si national. – Serviciile pirotehnice sunt necesare organizarii Zilelor Orasului Moldova Noua (15.08.2023).

  Valoare cumparare directa
  8.403,36 RON (1.696,93 EUR)

  Ca sa vadă cetățenii pe ce s-au dus 14 000 euro de la bugetul local.

  P.S. Redacția, faceți publice și costurile chermezelor organizate de primari !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei