Paul Purea și-a anunțat divorțul politic de Ionuț Popovici și PMP! „Locul meu nu mai este în acest partid”

modelmic

Doctorul Paul Purea și-a anunțat demisia din Partidul Mișcarea Populară. Nominalizat de Romeo Dunca, președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, ca viitor președinte al Consiliului de Administrație al Spitalului Județean din Reșița, fostul consilier județean și prim-vicepreședinte al organizației județene a PMP, declară că nu se mai regăsește în partidul format la inițiativa fostului președinte al statului, Traian Băsescu.

„Îmi anunț demisia din funcția de prim-vicepreședinte PMP Caraș-Severin și de membru al acestui partid. S-a instituit o degringoladă groaznică între mine, între părerile mele, între politica pe care am vrut eu să o duc, între maniera mea de lucru și acțiunile din ultima vreme, mai ales din ultimul an, a președintelui acestui partid. Urăsc minciuna, fabulațiile, urăsc atitudinea de a lua hotărâri de unul singur, ori partidul Mișcarea Populară din Caraș-Severin se îndreaptă încet-încet, după părerea mea bineînțeles, spre o politică dictatorială. Nu este ceva exagerat ceea ce spun, îmi asum această sintagmă.

În ultimul an, am fost mereu îndepărtat de la acțiunile și ședințele partidului. Listele care s-au făcut pentru Consiliul Județean și pentru administrațiile locale, orășenești și comunale, nu au fost făcute într-o ședință, într-o discuție cu membrii partidului sau cu conducerea partidului, ci pur și simplu de un singur om – de președintele acestui partid. Mai mult, listele pentru cei care trebuiau promovați ca și candidați pentru Parlamentul României, la fel, nu a fost altceva decât o înțelegere între două persoane: Ionuț Popovici, ca președinte al partidului și Eugen Cismăneanțu, fost primar din Bocșa. Locul meu nu mai este în acest partid, atâta timp cât există o asemenea conducere, reprezentată prin doi oameni”, a afirmat Paul Purea.

Acesta a mai precizat că nu intenționează să se înscrie într-un alt partid politic și că numirea lui la conducerea CA al spitalului din Reșița nu înseamnă în mod automat intrarea în PNL.

„Abia am divorțat, nu cred că mai este loc pentru un aranjament matrimonial acum. Sau poate niciodată. Cu toate că se discută foarte multe lucruri despre mine, PMP a fost singurul partid la care eu am avut o cerere de a deveni membru.

Am acceptat să fiu președintele Consiliului de Administrație al Spitalului Județean de Urgență din Reșița la chemarea dlui președinte Dunca. Nu am avut nici un fel de înțelegere politică, nu am avut nicio îndemnare să ajung la PNL sau la alt partid. Nici nu mă interesează atât politica, cât binele cărășenilor și asta nu este o extravaganță fariseică din  partea mea. Până la urma acesta este motivul pentru care am venit din Germania, să contribui la bunul mers al lucrurilor din județul nostru”, a mai precizat doctorul Paul Purea.

 

Karina TINCUL

 

 

 

 

 

 

Distribuie pe:

Stiri similare

2 Comentarii

  1. dan

    Nu va este rusine sa desfiintati un spital ? cat poti sa fii de idio…sa aduci toate sectiile in Govandari, si asa este inghesuiala pe aceste stradute din jurul spitalului,galagie, plus atatea sectii in acelasi loc …

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei