Paul Valentin Armașu, candidatul PER la președinția Consiliului Județean Caraș-Severin, mediator între interesul public și cel privat

armasu

Candidatul PER pentru președinția Consiliului Județean Caraș-Severin, Valentin Armașu, evidențiază câteva aspecte ale realității sociale și economice pe care o traversăm cu toții și pe care a trăit-o personal în periplul său electoral prin județ, chiar candidatul.

După o activitate de peste 12 ani în străinătate, unde am cunoscut realitățile lumii moderne, civilizate, corecte, prin munca depusă, urmată de multă voință, ambiție și sacrificii, am reușit să mă privatizez și să conduc o societate comercială importantă, care a creat câteva sute de locuri de muncă.

Am urmărit exemplul firmelor de afară, mai ales în ceea ce privește corectitudinea și calitatea lucrărilor, reușind în scurt timp să devin un partener de încredere, realizând în acest fel lucrări importante în domeniul construcțiilor civile, utilitare…etc.

Am învățat în același timp că realitățile din societatea noastră sunt foarte diferite, mediul politic având de cele mai multe ori interese specifice cu un accent excesiv pe imagine, popularitate și o critică cât mai dură a adversarilor. Rezultatul, cetățenii sunt din ce în ce mai derutați, nu mai înțeleg nimic, văd în jurul lor degradare, iar speranța a început să se diminueze. Ca atare multe zone și localități urbane și rurale s-au depopulat, familiile s-au despărțit, copiii nu mai au părinții alături de ei, vecinii se urăsc, rudele se invidiază. Cine oare ne-a învrăjbit atât de mult?

L-am împușcat pe Ceaușescu în ziua de Crăciun și apoi am umplut țara cu mii de biserici, „suntem corecți, cinstiți și drepți” și jurăm cu dezinvoltură pe Biblie când suntem aleși în funcții publice, iar după aceea avem un comportament ciudat, departe de cele promise, răutăcios și răzbunător, avem impresia că îl păcălim până și pe Dumnezeu.

Toate acestea m-au determinat să intru în politică.

În numeroasele interviuri și întrebări la care am răspuns, m-am străduit să vă conving că îmi doresc să fiu un altfel de politician și să acționez oarecum altfel. Vă promit deschidere și dialog, seriozitate și responsabilitate, tratament egal, rezultate și fapte.

În calitate de președinte PER am străbătut județul în lung și în lat, am văzut localități uitate de lume, orașe degradate, stațiuni părăsite, ruine ale industriei, livezi neîntreținute, pământ nelucrat, resurse neexploatate, păduri decapitate, minuni ale naturii nevizitate, gunoaie aruncate. Toate cele de mai sus înseamnă locuri de muncă și venituri care pot trezi la viață nu numai locurile ci și locuitorii.

PER oferă variante pentru toate situațiile, pentru început cu investiții mici de ambele părți, administrație locală și investitori, Consiliul Județean devenind astfel mediatorul, arbitrul numărul unu.

Dacă timp de 31 de ani, CJ Caraș-Severin ar fi ținut cont de specificul și particularitățile județului, tendințele viitorului și dorințele populației, dialogul meu cu dumneavoastră ar fi fost total diferit, sau cine știe poate că nu mi-aș mai fi dorit să intru în politică, rămânând împreună și văzându-mi de drumul inițial ales.

Nimeni nu știe ce îl așteaptă mâine! Important este să fim mai buni. Cumpăniți și alegeți cu discernământ. Vă mulțumesc și vă respect!”, este mesajul către cărășeni al candidatului PER la președinția Consiliului Județean, Valentin Armașu.

WhatsApp Image 2020-09-21 at 15.19.04

Redacția

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

  1. vasile

    Numai asta ne lipsea , Armasu sef la CJ Caras ca sa fim siguri ca se alege praful definitiv de acest judet. Trebuie sa fi dus cu capul ca sa votezi asa un om in fruntea unui judet chiar si Caras !!!

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei