fbpx
11.3 C
Reșița
marți, 27 februarie 24

Pe toate canalele media. Bătrânica din România care trăiește singură fără căldură în plină iarnă!

Nu mai am nicio îndoială. Toată educația antioccidentală pe care am primit-o în puținele școli comuniste absolvite a fost un fiasco total, un compendiu al minciunii, un tratat idiot și ucigaș.
Ultimii ani mi-au arătat (voi credeți ce vreți) cât de mult Vestul ne apreciază tradițiile, cultura, trecutul, prezentul, dar mai ales viitorul, inteligența, demnitatea, patriotismul și, mai ales, atașamentul nostru pentru valorile acumulate de zeci de generații de conaționali. Și, pe lângă astea toate, bogățiile naturale de pe tot întinsul țării.
Acum, abia acum, înțelege și prostul de valah, ce sălășluiește de 70 de ani în acest corp în descompunere, cât de mult ne iubesc franțujii, nemții ori olandezii și cât de tare ne apreciază suedezii ori austriecii, civilizatele și onestele popoare ale Europei. Cum să nu fi înțeles eu, român prost, câte sacrificii au făcut popoarele Europei, de dincolo de Tisa, pentru a ne scăpa de Ceaușescu și a ne aduce în NATO și UE, în centrul civilizației și bunăstării universale? Totul doar pentru binele și fericirea noastră.
Nimic nu mai este ca înainte, toate-s bune și frumoase, toate au sens, peste tot vedem doar români fericiți.
Dacă mai aveam vreo îndoială ori nostalgie, de câtva timp nu mai am niciuna. Dar nici speranțe… M-am lămurit! O bătrânică tremurând de frig m-a ajutat, în sfârșit, să înțeleg adevărul…
Mihai SPRÎNCEANĂ

4 COMENTARII

 1. ”O bătrânică tremurând de frig m-a ajutat, în sfârșit, să înțeleg adevărul…”

  Aadevărul despre eficacacitatea și cecitatea din carduri cu ”ajutor” de încălzire, distribuite de onor poșta română după liste DASC din onor primării, carduri care vor fi încărcate cu prima tranșă valorică prin Februarie a.c. și pot fi (eventual) utilizate la asociațiile de locatari /proprietari sau (tot) la onor ghișeele de la poșta rumâna, conform programării?
  Asta pare mai degrabă din ”administrație rumânească” căzută în Budă(i).
  Adică în grațiile acestuia.
  Și poate de la Bolo(ș), cel de dincoace de Tisa, ca rest de la ”investiții”.
  Nu?

 2. Nici pe asta ultimul nu il postati? :)))
  De ce nu lasati lumea sa vada tot 100%? Ca cei de buna credinta, cum se spune, isi vor da seama cine e postac si troll.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei