„Pentru investiții nu cred să mai rămână mare lucru“ – afirmă primarul Petru Mihăilescu

bol

Așezată la poalele vestice ale Muntelui Mic, pe râul care-i poartă numele, comuna Bolvașnița și oamenii ei par să fie uitați de autorități. Din proiectul inițial de buget al Consiliului Județean Caraș-Severin, care prevedea o alocare de aproape 200 de milioane de lei, Bolvașnița a primit doar 120.

Cu acest buget prea multe investiții nu vom putea face, cu toate că oamenii o cer, dar….Se lucrează la proiectul de buget pe acest an și cel mai probabil luni vom supune aprobării consilierilor locali bugetul comunei pentru 2021. Chiar în aceste zile lucrăm la amenajarea unei capele mortuare, pe care o facem cu forțe proprii. Am făcut reparațiile exterioare, am cumpărat gresie, faianță, totul din bugetul comunei și cu oamenii primăriei“, a declarat pentru Reper 24, primarul comunei Petru Mihăilescu.

Edilul are câteva proiecte depuse spre finanțare, proiecte care așteaptă undă verde de la autoritățile centrale pentru a putea fi demarate. Este vorba de reabilitarea celor două cămine culturale, din Bolvașnița și Vârciorova, reabilitarea unor străzi și drumuri comunale, precum și înlocuirea iluminatului public în comună. A fost depus și un proiect pentru un drum agricol, pentru care nu se știe însă dacă se va găsi sursă de finanțare.

 

Dan AGACHE

 

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei