PER Reșița propune cel mai tânăr candidat la Consiliul Local

 

cons

PER Reșița propune cel mai tânăr consilier local pentru municipiul Reșița: Raul Purcăriță.

Raul va împlini chiar pe 26 septembrie vârsta de 23 de ani, vârsta minimă pentru a putea candida la un post de consilier local.

Mă simt onorat să fiu cel mai tânăr candidat la Consiliul Local Reșița. Pot spune că până la această vârstă m-am remarcat prin implicarea, devotamentul, deschiderea și dorința de a schimba lucrurile în bine.

Am decis să fac parte din Partidul Ecologist Român datorită orientării ideologice, viziunii politice, dar mai ales datorită membrilor din partid care îmi susțin inițiativele și mă încurajează în tot ceea ce doresc să realizez pentru Reșița.

Consider că schimbarea la care ne așteptăm cu toții trebuie vină din partea tinerilor, iar eu personal îmi doresc să fiu vocea demnă a tinerilor din Reșița, să contribui la promovarea spiritului civic în rândul acestora și să vin cu inițiative cât mai bune!” spune Raul Purcăriță.

PER Reșița precizează că va avea propriul candidat la Primăria Reșița, dar și o listă completă pentru Consiliul Local.

 

Lorena POENARU

Distribuie pe:

Stiri similare

10 Comentarii

  1. Catalin

    Felicitari Raul! Ma bucur ca poti fi un exemplu demn de urmat, in special pentru toti tinerii din ziua de astazi si sper sa-ti indeplinesti toate initiativele cu privire la intreaga comunitate.

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei