Percheziție în Caraș-Severin! Amenințare cu pistolul live pe Facebook!

 

perchezitie 1

Un tânăr de 22 de ani din comuna Turnu Ruieni a fost „vizitat” aseară de polițiști, după ce a făcut un live pe Facebook în care amenința cu moartea mai multe persoane. Și asta în timp ce ținea în mână o armă.

În cursul zilei de ieri, 08 aprilie a.c., poliţişti din cadrul Politiei Municipiului Caransebes au obținut date privind un bărbat care apărea live pe o rețea de socializare având în mână o armă. S-au efectuat de urgență verificările necesare, în urma cărora polițiștii, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeș s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor constând în aceea ca un bărbat din comuna Turnu Ruinei s-a filmat ținând în mână o armă, posibil letală și proferând amenințări la adresa unor persoane.

Într-un timp foarte scurt, poliţişti din cadrul I.P.J. Caraș-Severin, sub coordonarea prim procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeș au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară, emis de Judecătoria Caransebeș, pe raza comunei Turnu Ruieni, la adresa persoanei bănuite de săvârșirea faptei”, explică Alina Boeru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin.

În urma acțiunilor, a fost găsită și ridicată o armă supusă autorizării, armă neletală cu gaze și un tub cartuș tras. Din verificările efectuate, bărbatul de 22 de ani nu figurează în evidențe ca deținător de arme.

Polițiștii, sub coordonarea procurorilor, continuă cercetările în acest caz, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor comiterii faptei și dispunerii măsurilor legale, în consecință.

La acțiuni au participat poliţişti de la Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, Serviciul de Investigații Criminale, Poliția Municipiului Caransebeș, criminaliști de la Serviciul Criminalistic și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Caraș-Severin.

perchezitie-2

klfjjlgvjk

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei