Peste 300 de locuri libere la vaccinare, în Băile Herculane!

va

Sute de locuri libere la vaccinare în stațiunea de pe Valea Cernei. Astfel că, la Centrul de Vaccinare din Băile Herculane situat în Căminul Cultural Pecinișca, Pecinișca Nr.30 sunt în prezent 361 de locuri libere pentru vaccinarea populației cu vaccinul Pfizer, la o capacitate de vaccinare de 84 de persoane pe zi.

Autoritățile susțin că vaccinarea decurge în condiții normale, fără aglomerări, iar centrul este deschis zilnic între orele 08:00-20:00.

Cei ce doresc să se programeze sunt rugați să o facă la numărul de telefon 0255-708230.

Zilele trecute, prefectul județului, Cristian Gâfu preciza că s-a constatat faptul că în centrele din Băile Herculane, Anina și Bozovici fluxul de persoane care au fost vaccinate până în prezent este sub 50% din numărul total al persoanelor care ar fi putut fi imunizate.

Prefectul Gâfu a făcut și un apel către cetățenii județului din aceste zone să se înscrie la vaccinare și a îndemnat autoritățile publice locale din aceste UAT-uri să organizeze campanii de informare publică atât în localitățile respective, cât și în zonele limitrofe.

În toate aceste centre menționate se utilizează doar vaccinul produs de Pfizer.

 

 

Lorena POENARU

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei