Petru Buzzi, drept la replică după acuzațiile lui Popa la adresa fiului său: „Nu-l pot lăsa pe netrebnic să-și bată joc de familia mea!”

buzzi

După ce primarul Ioan Popa a ieșit public cu întrebări retorice și acuzații la adresa activității din ultimii 4 ani a unor șefi din Consiliu Județean, printre care și administratorul Sălii Polivalente, Robert Buzzi, informațiii publicate și de Reper24, tatăl administratorului, Petru Buzzi, președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Caraș-Severin a trimis pe adresa redacției un drept la replică cu titlul „Cu popa la psihiatru”.

După ce am citit aberațiile de campanie electorală ale primarului Reșiței, Ioan Popa, privindu-i pe unii directori din cadrul Consiliului Județean Caraș-Severin, am zis să nu-l bag în seamă. Să-l las în durerea lui, să moară de grija județului și a Reșiței de unul singur. Sau de mână cu Dunca și Vela, dumnezeii la care se închină Popa. Dar mi-am revenit repede și nu-l pot lăsa pe netrebnic să-și bată joc de familia mea”, preciza în introducere, Petru Buzzi.

Președintele Camerei de Comerț îi pune la rândul său câteva întrebări edilului Reșiței, după ce îi explică statutul instituției camerale.

Poate-și aduce aminte Popa de prima lui întâlnire cu presa timișoreană, în urmă cu patru ani, când s-a dus la Clubul economic al oamenilor de afaceri de limbă germană din Timișoara, anunțând apoi cu surle și trâmbițe câți investitori nemți vor veni pe Bârzava… A fost întrebat atunci de o jurnalistă timișeană cum colaborează cu Camera de Comerț și Industrie. Răspunsul lui a fost ceva de genul: „O să scap în curând și de Buzzi ăsta!” N-am zis nimic atunci, crezând că în euforia ce l-a cuprins după câștigarea primăriei l-a luat gura pe dinainte. Că nu știe că instituția camerală nu este de stat, ci o biată organizație non guvernamentală care se autofinanțează și care sprijină mediul de afaceri, dar în primul rând membrii săi. Am zis că poate nu-și mai amintește că a apelat la Camera de Comerț atunci când a vrut o colaborare cu o fabrică de biscuiți din Serbia…

L-am invitat la vreo două sau trei evenimente organizate de Cameră, dar  nu ne-a onorat cu prezența. Ultima dată m-am gândit că-l bântuie fantoma lui Sorin Frunzăverde. Și-am zis că n-o să-l mai bag în seamă. Dar văd că el, dacă n-a putut să „scape” de mine, încercă acum să „scape” de fiul meu, șef de birou în cadrul Consiliului Județean, nu director. Dar, probabil, „domnul” primar are aspirații înalte dacă compară Reșița cu Clujul. De ce nu se întreabă câți bani aduce Sala „Olimpia” din Timișoara sau Sala Polivalentă din Arad? Ca să ne comparăm cu Regiunea Vest, deși și în acest caz distanța e ca de la pământ la lună. Sau să ne spună câți bani plătește Primăria Reșița pentru antrenamentele zilnice ale echipei de handbal pe care o patronează? Și poate să ne spună și câți bani a cheltuit pentru un iluzoriu concert pe Dealul Golului? Și în detrimentul căror lucrări cu impact major asupra cetățenilor Reșiței?”, susține Buzzi în dreptul la replică.

Despre atacul la adresa fiului său și orele pe care le petrece la locul de muncă, tatăl vine în apărarea fiului cu o afirmație potrivit căreia Robert Buzzi ar sta și 24 de ore.

Cât privește atacul mârșav la persoana fiului meu, îl întreb pe Popa de ce nu a avut curiozitatea să se informez în prealabil la Serviciul înmatriculări autovehicule al Prefecturii pentru a afla câte autoturisme second-hand a vândut domnul Buzzi în ultimii patru ani. Sau în ultimii zece ani, ca să depășim mandatul de primar atoateștiutor. Aștept cifra exactă. Sau dealer de autovehicule (dac-ar fi să fie așa!) e o meserie mai puțin onorabilă decât cea de schimbător de valută (bișnițar)?!…

Hai, că se poate… Cere la SRPCIV informațiile, care e o sursă credibilă. Cât privește câte ore stă domnul Buzzi la serviciu, te anunț că stă și 24 de ore. S-a întâmplat în lunile de stare de urgență, o perioadă în care nu exista pază la Sala Polivalentă. Ca să nu-ți mai spun că, atunci când sunt competiții, stă și sâmbăta și duminica. Nu face mapa zilnică la pontonul de la Casa Baraj. (Apropo, cine plătește carburanții pentru mașina care-ți aduce documentele la semnat peste 50 de km dus-întors?!). Și nici nu face politică. Nu vrea să fie nici primar, nici președinte al Consiliului județean. Iar dacă vrei să afli mai multe, întreabă conducerea Consiliului Județean, întreabă-l pe antrenorul din perioada de glorie a handbalului reșițean, Aihan Omer, ce părere au despre Robert Buzzi? Așadar, caută alte ținte pentru a te face remarcat. Sau să-ți faci campanie electorală”, susține Petru Buzzi.

Citește și Popa scoate la raport șefii din CJ: „În loc să le pună Dunca întrebări după ce va câștiga alegerile, le punem noi acum!”

Lorena POENARU

 

 

 

Distribuie pe:

Stiri similare

10 Comentarii

 1. imoGen

  Persoana care a ales poza pentru acest articol a făcut o alegere inspirată.
  Tot conținutul articolului este ilustrat în ea.
  În stânga: Petru Buzzi – președintele Camerei de Comerț, Cetățean de Onoare al județului
  În dreapta: Popa Ioan – primar care confundă Reșița cu propria firmă, iar cetățenii cu proprii angajați. După poză pare și puțin marafetat …

  Raspunde
 2. mateo

  Primarul Ioan Popa si-a luat consilier pe proaspatul divortat Hotnogu. Ca si consolare, i-a dat un spatiu in spatele magazinului Nera pentru a administra cafeneaua PNL. Acolo merg penelistii sa traga de timp in timp ce salariul de la stat vine oricum. “Munca? Sigur ca muncim, muncim si in timp ce ne bem cafeaua si stam cu orele la terasa. Normal ca muncim”. Acest hotnogu si-a mai adjudecat o proprietate centrala, dupa modelul Barbalata. Daca nu e pe numele lui, e pe cel al iubitei din Carasova. Mama lor de hoti!

  Raspunde
  1. sika

   la HAtelier, manca-ti-as… Hotdogu + Hadrian + Atelier. Aproape de Primarie si Consiliul Judetean, departe de ochii curiosilor, aici se pun la cale stretegiile PNL pentru viitoarele alegeri si eventualele spagi. Penelistul Hadrian are scaunul lui rezervat acolo.

  2. Cris-tina

   Radem, glumim, dar stai sa vezi când o sa intre procurorii in toată afacerea asta. Toate spatiile de acolo sunt date pe filiera PNL. Cu girul unor funcționari publici, ca fosta arhitecta șefa. Mihaela, fato, ai facut-o de oaie. Cursa a început pentru care dintre cei implicați face primul denunț in schimbul unei pedepse cu suspendare.

  3. gratian

   Cris-tina, Mihaela cu fetele de au spatiul de acolo mergeau la Garana Jazz impreuna… cu invitatii de la primarie, bineinteles. Se stie, stier… :))))))))

 3. Marinica

  Hotnogu asta, e cel mai realizat viceprimar din tara…intr un mandat a adunat mai mult cat alti 10 primari……si acum s a gandit sa si traga si o familie noua …cu o pustoaica crasovanca…el cu banii, iar ea cu aniii….stramb sa fi..noroc sa ai…

  Raspunde
 4. Ionuțica

  Tot respectul domnule Buzzi ,dar nu-i faceți un serviciu fiului recunoscand chiar dumneavoastra ca STĂ, la servici ar trebui sa muncească nu sa stea!!!!

  Raspunde
 5. Gratian

  Rusine Popa iti bati joc se cetateni Resitei ne-ai facu un circ la Parcul Siderurgistului se joaca pe terenuri pana la ora 4.00 dimineata , bautura , mizerie, droguri, galagie, locatari sunt distrusi sa te mai voteze Satana Rusine!!!)!

  Raspunde
 6. Ionut

  Waaaauu ce tare! Au început pesedistii să-l caute bube în cap lui Taitelu’. Mai cu talent băieți ca sunteți pe lingă. Știe toată lumea ca spatiile unde este cafeneaua Atelier sunt ale lui Mirel Bondoc, nu are primăria nici o treaba.

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei