Planurile lui Romeo Dunca pentru dezvoltarea turistică a județului Caraș-Severin

aa

Planurile candidatului PNL la fotoliul de președinte al Consiliului Județean Caraș-Severin, Romeo Dunca, încep să prindă contur. Cel puțin asta reiese dintr-o postare a domniei sale pe o rețea de socializare:

a

Am stat de vorbă cu dl Olariu. Cel care a făcut posibil ca aeroportul Caransebeș să devină funcțional. E mare lucru dar nu îndeajuns. Trebuie motivație economică pentru ca oamenii să aibă ce să facă cu el. Ce să caute pasagerii unui zbor la Caransebeș? Ar putea veni la Herculane, Văliug sau la Muntele Mic! Dar ce să vadă acolo în stațiunea existentă? …  Avem acum o zonă frumoasă și echipată ca la carte în partea dinspre Muntele Țarcu, numai bună de ski, ca în Austria. Și unde să găsească confortul dorit? Avem totuși ceva … La Gică sau la Zărie sunt pensiuni ok. Hotel Muntele Mic arată și el bine. Chiar la Răileanu, printre eșecuri, exista și o cazare bună. Avem însă ceva deosebit. Hotelul Dor de Munte, renovat la 4 stele. Așadar cu frații Halipi și cu dl Olariu am făcut un plan. Dl Marcel Vela ne poate ajuta să autorizăm aeroportul și pentru zbor internațional, iar noi trebuie rapid să rezolvăm asociația stațiunii Muntele Mic. Iar Nelu Popa cu echipa lui de pescuit banii comunitari, poate ne găsește o soluție să renovam aerogara… Despre ce e vorba?

București – Valsanu în 2 ore 30. Acesta e planul nostru și chiar e posibil. 3 zile de ski cu 500 euro. Totul inclus… Plecare vineri la 08:30 din Băneasa. Aterizare după 40 de minute la Caransebeș. O oră până sus în stațiune. Charter cu 50 pasageri cu 200 euro dus întors e posibil + 20 euro / pers taxe de aeroport. Transfer inclus cu bus 4×4 de la aerogară până la pârtia de ski și înapoi 15 euro /pers. Cazare 4 stele cu masă inclusă 2 nopți 200 euro. Cartela de ski pe 3 zile cu 65 euro și gata. Și pentru vara viitoare, 40 minute până la Văliug sau o oră la Herculane sau în vârf la Muntele Mic și la vale pe biciclete pe Șucu până la Poiana Mărului… Termen 15 decembrie. O facem….“

b

Pe hârtie planurile arată frumos și promițător; rămâne de văzut dacă toate acestea pot prinde și contur practic. Nu de alta, dar județul are mare nevoie de o gură de oxigen prin revigorarea sa economică.

 

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

7 Comentarii

 1. imoGen

  Astea-s povești din perioada de dinaintea campaniei electorale.
  După ce trece campania nu veți mai auzi nici de Dunca, nici de Popa, nici de Vela, la fel cum nu se mai aude nimic despre Jivan sau Chisăliță.

  Raspunde
 2. Banateanul

  Oare locuitori Judetului Caras Severin sunt asa prosti in cat sa voteze un domiciliat al Judetului Timis , care plateste impozit in Timis pt firma sa Dunca dar care isi doreste Presedinte CJ Caras si care construieste pe Muntele Mic ilegal , sigur constructia sa ilegala va deveni legala cu el la CJ , nu cred ca putem fi asa de Naivi si prosti sa il votam pe Dunca.

  Raspunde
 3. Johann Nicolescu

  Ce frumoase sunt povestile cu “o sa”, “vom face”, “va fi” … dar, vorbele zboara si faptele nu prea sau deloc. Asa-i la primaru taiteilor asa va fi si la “candidatul” PNL la CJ CS.

  Raspunde
 4. Tetulea Ctin

  Sant plecat de cca 16 ani din Resita,dar vad ori de cate ori mai ajung in orasul de pe Barzava transformarile urbanistice din ultimii 3-4 ani.Se simte un suflu nou in abordarea problemelor comunitatii.Cred ca daca si zonele verzi ar fi intregite cu platatii de arbori(atat arterele principale cat si cele din cartierele de locuinte) s-ar ridica valoarea peisagistica a orasului incadrandul in zona premontana in care este situat.Oricum, felicitari administratiei locale si primarului ei.

  Raspunde
 5. zero

  „Iar Nelu Popa cu echipa lui de pescuit banii comunitari, poate ne găsește … O facem….“

  Mda… de pescuit …
  1.Se ciordesc banii comunitari (prin tăiţelu’ & Co) mai ales din taxe şi impozite majorate cu încă 50% pe spinările reşiţenilor.
  2.Se “investesc” aceşti bani publici spre “înlesnirea” afacerilor membrilor “cotizanţi” partidului cu penele zburlite. Fie acelea poze, porturi şi aeroporturi.
  3.Bineînţeles, sub “camuflaj” de intenţii binefăc(k)ătoare publice.
  Cum şi viceprimarul mai are câte o căsuţă-viluţă în Timişoara, se apelează la Romeo ca “intermediar” între bugetul public (CS) şi “beneficiar(i)” (TM)
  Că mai “cade” un ban sau material din “investiţii” pe ici pe colo …
  Capitalism monopolist de sstat.
  Adică o mafie care vrea mai mult, cu “target” pe judeţ.
  Zâmbiţi vă rog, că doar şi ei vă zâmbesc! :)

  Raspunde
 6. MarmotaBCC

  Impresionant… Oare cât vom mai înghiți doar povesti…???
  Respectul fata de natura, lege și oameni, se arata prin fapte și acțiuni concrete, simple și de bun simt, nu prin discursuri senzitive și marete! Succes!

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei