Pleci în Franţa cu avionul? Mai bine întreabă dacă mai e valabilă cursa ta!

air

Un impresionant apel la o grevă de aproape o lună de zile determină perturbări majore în traficul aerian mondial cu legătură spre Franţa. Ministerul Afacerilor Externe îi informează pe românii care au ca destinaţie Franţa sau pleacă din această ţară spre România că sindicatul francez al piloților „SNPL France Alpa” a făcut un apel la o grevă de mare amploare în perioada 3-30 mai 2014. Toate companiile aeriene care operează în Franta sunt vizate, iar Airfrance estimează că până la 45% dintre zborurile sale ar putea fi anulate, se precizează în comunicatul primit pe adresa reper24.ro.

Pentru a evita situaţiile neplăcute, cetăţenii români care au programate zboruri spre sau dinspre Franța în această perioadă sunt sfătuiţi să contacteze, în prealabil, compania aeriană pentru reconfirmarea orarului de zbor.

Laura PIPERIU

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei