Ploaia a făcut prăpăd la Reșița. Circulație blocată și cartiere inundate!

modelmic

Ploaia a făcut prăpăd la Reșița! Circulație blocată și cartiere inundate!

Aversele de ploaie au reușit să pună la grea încercare pe reșițenii din trafic dar și pe cei care se aflau în drum spre casă la finalul programului de lucru. În cartierele Stavila, Muncitoresc, Universalul Vechi Lunca Pomostului, Govândari străzile au fost inundate de volumul mare de apă căzut după ora 15:00.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157698156836305″]

În mai multe zone ale Reșiței a fost nevoie de intervenția pompierilor de la ISU Semenic pentru a putea degaja circulația și autovehiculele blocate pe străzile orașului. Din nou, pasajul TMK a devenit impracticabil, canalizarea pluvială neputând să facă față șuvoaielor de apă.

În urma averselor, au fost afectate mai multe gospodării, curți, beciuri și anexe ale reșițenilor. Pe strada Canalului a existat o alunecare de teren, care a afectat două gospodării. O altă alunecare de teren a făcut ca un zid de sprijin să cedeze pe strada Pinilor. Pământul a luat-o la vale ajungând în imediata apropiere a garajelor din zonă.

Rețeaua de canalizare pluvială a orașului continuă să fie un subiect al discuțiilor fierbinți și după acest episod de ploaie serioasă, o temă sensibilă la Reșița, care va necesita o și mai mare atenție din partea administrației locale municipale.

Sergiu TABAN

 Mulțumim tuturor pentru imaginile si filmările trimise !

Distribuie pe:

Stiri similare

2 Comentarii

 1. anonim

  si primarul de ce nu a iesit in teren probabil nu a vrut sa-l ude ploaia sau mai medita la un nou vis ca fapte putine si vise marete dar nerealizabile in Resita

  Raspunde
 2. zero

  Tocmai se lăuda taiţelu’ cu marile lui “isprăvi” şi “idei” personale în cacanalizare.
  Rezultatul… nul.
  Iar exact de când s-a nimerit el pe scaunul de primar apare repetitiv şi câte un potop (de avertisment) peste Reşiţa.
  Coincidenţă sau… ?

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei