PNL Caraș-Severin și-a stabilit candidații pentru alegerile parlamentare!

modelmic

 

Liberalii cărășeni și-au stabilit astăzi candidații pentru alegerile parlamentare.

În cadrul Biroului Politic Județean al PNL Caraș-Severin, reunit în stațiunea Băile Herculane, Ion Marcel Vela, președintele filialei a fost desemnat în unanimitate pentru a candida pe prima poziție pentru Senat.

La Camera Deputaților, va deschide lista Jaro Marsalic, iar în urma unei competiții strânse au fost desemnați Dumitru Rujan pe poziția a doua și Ion Chisăliță pe locul trei.

„Candidații votați în Biroul Județean au fost validați conform Statutului PNL în ședința Comitetului Director Județean al filialei PNL Caraș-Severin, din care fac parte toți președinții organizațiilor locale.

Completarea listelor pentru Camera Deputaților și Senat, inclusiv supleanții din partea PNL, se va face mâine de către echipa de management a campaniei electorale a filialei PNL Caraș-Severin”, transmite departamentul de comunicare al organizației județene a PNL.

Ținta BPJ este de a obține trei mandate întregi de parlamentari, unul de senator și două de deputați, iar la redistribuire inclusiv un al treilea posibil deputat.

121356603_2834736443422978_594000555339020491_o

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

  1. Pamflet

    Intr-o zi aduseseră polițiștii de la economic niste date despre un doctor ca face ceva ilegalități pe la un spital. Seful de la economic le spuse celor “interesați “ce sa facă si totul se rezolvă cu bine. Doctorul ajunge in Parlament iar șeful economiștilor este politistul șef al judetului Ce coincidenta.! O fi adevărat ce se vorbește? Intrebai, nu acuzai.

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei