„PNL va ieși pe primul loc la alegerile europarlamentare”, pronosticul primarului Gheorghe Românu!

modelmic

Partidul Național Liberal va ieși la primul loc la alegerile europarlamentare de anul acesta, este categoric primarul orașului Anina, Gheorghe Românu, liberal convins, membru al PNL încă din anul 1995. Aflat la al doilea mandat de primar, Românu nu are nicio îndoială cu privire la scorul pe care PNL-ul va reuși să îl obțină la scrutinul din luna mai.

O să ieșim pe primul loc. PSD-ul are în acest moment o imagine negativă, plus că au apărut scindările acestea, care sparg PSD-ul, gen Pro România.

Urmează ca noi, cei mai cu experiență în partid, să adunăm oamenii lângă noi și să luptăm pentru a obține un rezultat cât mai bun.

Nu vom face un scor extraordinar de mare, dar va fi mai mare decât al celorlalți, chiar dacă doar cu un procent sau două”, este de părere Gheorghe Românu.

Pronosticul primarului cărășean este în contradicție cu primele estimări ale Parlamentului European cu privire la viitoarea sa componență, realizate în baza unor sondaje naționale în statele membre. În România, potrivit estimării publicate de Parlamentul European, mandatele ar urma să fie distribuite astfel: 10 la PSD (cotat cu 26,5%), 8 la PNL (23%), câte 3 la Pro România (9,6%), USR (9,2%), ALDE (9%)şi câte 2 la PLUS (6,8%), PMP (5,6%) şi UDMR (5,2%).

foto: arhivă

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

3 Comentarii

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei