PNȚCD-ul cărășean întinerește și redevine o opțiune pentru alegători!

modelmic

Sâmbătă, 28 noiembrie, la Sala Capitol din Reșița va avea loc conferința județeană a organizației Partidului Național Țărănesc Creștin și Democrat Caraș-Severin, moment la care va fi prezent și președintele PNȚCD la nivel național, Aurelian Pavelescu.

Președintele PNȚCD Caraș-Severin Dan Sârbu este candidatul formațiunii și la această conferință iar încrederea domniei sale în revigorarea și revenirea partidului între formațiunile care vor avea un cuvânt de spus la alegerile din 2016 este întărită de cooptarea unor tineri de valoare în echipa actuală a organizației județene.

De altfel, pentru a oferi o mostră de organizare și seriozitate înaintea evenimentului de sâmbătă, la finalul săptămânii trecute membrii Biroului PNȚCD Reșița s-au reunit în prezența președintelui Dan Sârbu și au votat echipa de conducere care se va preocupa de bunul mers al organizării alegerilor și de mărirea numărului celor care vor adera la această formațiune politică istorică în țara noastră.

Moștenitorii doctrinei martirului Corneliu Coposu l-au votat în fruntea organizației PNȚCD Reșița pe Dorin Militaru, un veritabil militar de carieră cu veleități organizatorice ce își propune o relansare a spiritului creștin-democrat prin valorile pe care acest partid și le-a asumat și de la care nu vor face rabat nici actualii reprezentanți ai conducerii reșițene. Militaru este secondat în Biroul PNȚCD Reșița de o seamă de tineri pe care i-a recomandat dorința de face mai bine pentru comunitatea reșițeană, rezultatele de zi cu zi sau dezamăgirile trăite în rândul altor formațiuni politice în care și-au pus o efemeră speranță de face politica binelui.

De asemenea, PNȚCD Reșița va avea desemnat un candidat propriu la alegerile pentru funcția de primar al Reșiței din 2016, un rol pe care Militaru nu și-l dorește, preferând să sprijine printr-o organizare laborioasă un tânăr cu viziune și cu dorință de a face mai mult pentru orașul de pe Bârzava decât cei care s-au perindat la administrarea acestuia după 1989.

Liderul PNŢCD Caraş-Severin, Dan Sârbu, a afirmat că partidul din care face parte este unul deschis tuturor celor ce își doresc să facă o politică a faptelor, cu transparență, cu un deziderat clar exprimat ca formaţiune creștin-democrată să devină tot mai vizibilă pe sscena politică, ţinta declarată fiind alegerile locale din 2016. Prin forțe proprii, PNȚCD Caraș-Severin și-a resuscitat mai multe organizații locale iar unde a fost nevoie acestea au fost înființate de la 0, la ora actuală țărăniștii bazându-se pe mai bine de 30 de organizații la nivel județean.

Să nu uităm că există o seamă de zone ale judeţului Caraș-Severin unde PNŢCD are o tradiţie îndelungată şi solidă, fapt ce va fi speculat de liderii săi și cu siguranță punctat în campaniile viitoare ce se anunță de pe-acum.

Ca o concluzie, la finalul dezbaterilor ce au avut loc la sediul din Reșița ce aparține Organizației Județene PNȚCD Caraș-Severin, am putea spune că lucrurile denotă de pe-acum o organizare bună a țărăniștilor cărășeni, dublată de o emulație ce poartă amprenta și spiritul tinerilor dornici de acea reală schimbare pentru Reșița, Caraș-Severin și țară.

 

Sergiu TABAN

Distribuie pe:

Stiri similare

9 Comentarii

 1. SubiciC

  Daca vor veni cu o echipa complet tanara DA. Daca vor reforma acest partid de traditie (aproape de 100 de ani) cu alti politruci sau manjiti, NU VOR AVEA SANSE. Vom vedea ce ce vrea si cu aceasta formatiune, lumea nu mai este proasta.

  Raspunde
 2. marius

  Asa e,lumea nu e proasta si nu uita,mai ales dezastrul care a fost in Romania,cand taranisti au fost la guvernare,asa ca mai bine folositi bani,care vreti sa ii aruncati,in campania electorala,sa ajutati case de copii sau famili nevoiase.Oricum nu aveti nici o sansa.Si daca imi aduc bine aminte,ati fost sustinatorii lui basila,alt dezastru pentru Romania,asa ca ……..

  Raspunde
 3. panduru

  Cine sunt acei tineri?
  Vrem si noi lista.
  Sau nu este la vedere?
  Domnule Taban o aveti completa?
  Deobicei nu scri nefondat, sti ce scri, cum ai stiut si de Stepanescu, doar ai fost primul in primarie, sau ma insel?????
  Am auzit ca stii deja care este noul primar?????
  Cum de le sti pe toate?

  Raspunde
 4. Tudor

  Întinerește și devine o opțiune pentru Caraș…În frunte cu Dorin Militaru condamnat pentru luare de mită!Mă mir ce tupeu au unii…

  Raspunde
 5. Demostene

  A trebuit sa pice Militaru ca sa nu pice alții, cu mult mai mânjiți…poate odată își va face timp Militaru sa clarifice situația in care a fost aruncat

  Raspunde
 6. Alina

  Am auzit de intentia unui grup de a se reuni si reforma PNT, nu am vrut sa cred ca se si intampla, PNTCD in prezent ca reprezentanti in consilii este zero. Nu stiu cine mai are dorinta de munca in partide, toti vor numai functii si bani, asa ca…………… vom mai vedea.

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei