fbpx
22.4 C
Reșița
duminică, 24 septembrie 23

Poate a doua-i cu noroc

Ieri s-a desfășurat prima probă a celei de a doua sesiuni a bacalaureatului 2023. În această sesiune de examen participă elevii care au promovat examenele de corigență, care și-au încheiat situația școlară și cei care solicită recunoașterea unor probe scrise deja promovate în sesiunile anterioare ale examenului național de bacalaureat, urmând să susțină probe scrise doar la disciplinele la care nu au obținut cel puțin nota 5.

578 de candidați au avut fișe de înscriere validate în județul Caraș-Severin în vederea susținerii probelor din a doua sesiune a examenului național de bacalaureat 2023.
Au fost organizate 3 centre de examen: Colegiul Național „Traian Doda” Caransebeș, Colegiul Național „Traian Lalescu” Reșița, respectiv Liceul Tehnologic „Mihai Novac” Oravița

Prima probă scrisă a examenului de Bacalaureat s-a desfășurat la disciplina Limba și literatura română. Au fost prezenți 268 de candidați (82,97%) din totalul de 323 înscriși la această probă, 55 nu s-au prezentat la examen, iar pentru tentativă de fraudă a fost eliminatun candidat (de la Liceul Tehnologic „Dacia” din Caransebeș).

Următoarele probe vor avea loc astfel: astăzi, 17 august: proba obligatorie a profilului – E.c); mâine, 18 august: proba la alegere a profilului și specializării – E.d), iar luni, 21 august: Limba și literatura maternă – proba E.b).

Dan AGACHE

1 COMENTARIU

  1. Felicitari tuturor candidatilor care s-au prezentat ieri la prima proba a celei de-a doua sesiuni a bacalaureatului 2023! Voi incercati sa va atingeti obiectivele si sa aiba curaj in fata provocarilor acestei luni. Succes!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei