Poliția atenționează! Trafic dificil pe DN6, în weekend!

trafic

Poliția cărășeană atenționează șoferii care tranzitează în această perioadă DN 6, între localitățile Mehadia și Băile Herculane, să circule cu prudență deoarece se efectuează lucrări de reparație la partea carosabilă, pe sensul de mers Caransebeș-Orșova.

Având în vedere fluxul mare de autoturisme care tranzitează zona respectivă, cu precădere la sfârșit de săptămână, se formează coloane de autoturisme întinse pe câțiva kilometri.

Rugăm conducătorii auto să dea dovadă de răbdare, să respecte semnificația semnalizării rutiere temporare instituite și semnalele piloților de dirijare a traficului și să nu efectueze manevre de depășire a coloanei de mașini, pentru a nu implicați în evenimente rutiere nedorite. Pentru siguranța dumneavoastră și a celorlalți participanți la trafic, conduceți preventiv!”, comunică IPJ Caraș-Severin.

 

Lorena POENARU

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

  1. Reval

    Șoseaua era în stare buna,ce au avut cu ea sa o strice ?în plin sezon sa te apuci sa distrugi un drum bun doar ca să iei spaga din repararea lui?,sau se apropie alegerile și nu știe directorul daca mai rămâne pe post?Macar pleacă cu buzunarul plin.Sa va fie rușine!!!!

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei