Poliţia Locală din Caransebeş se perfecţionează

modelmic

15 poliţişti locali din cadrul Serviciului Public Poliţia Locală Caransebeş au plecat la cursul de formare iniţială organizat în perioada 5 septembrie-2 decembrie, la Punctul de Şcolarizare –  Şcoala de Perfecţionare și Pregătire a Personalului Poliţiei de Frontieră Drobeta-Turnu Severin. 

În baza Ordinului Nr. 25/2016 privind formarea iniţială, în anul 2016, în instituţiile de formare ale Ministerului Afacerilor Interne a poliţiştilor locali cu atribuţii în domeniul ordinii şi liniştii publice şi în domeniul circulaţiei rutiere, au fost stabilite Centrele de formare iniţială, se arată într-un comunicat al Serviciului Public Poliţia Locală Caransebeş.

Astfel, în dimineaţa de 5 septembrie, 15 poliţişti locali s-au prezentat la sediul instituţiei caransebeşene, în uniformă nouă, pregătiţi să-şi dea toată silinţa pentru a obţine rezultate performante la cursul de formare iniţială din Centrul de Şcolarizare Drobeta-Turnu Severin.

Politiştii locali care participă la curs vor beneficia de un curriculum complex, extrem de util şi relevant pentru activitatea profesională, punând în aplicare cunoştinţele dobândite, ceea ce va duce la o relaţionare mult mai eficientă cu cetăţeanul.

Cosmin VLAD

Distribuie pe:

Stiri similare

4 Comentarii

  1. baran stelian marius

    hau bau,cind eu alergam prin sebes dupa hot tu poate stateai ascuns la caldura cu un ceai in gura ,cind noi la -18 grade patrulam ca tu sa te bucuri de jocuri de lumini tu la fel erai la caldura ,daca te crezi mai bun ca noi de ce nu ai intrat in sistem?iar daca vrei sa te impusti este alegerea ta ,doar sa nu iti pui familia la cheltuiala.

    Raspunde
  2. baran stelian marius

    si dupa cum ai vazut eu nu ma ascund dupa un id de genu hau bau care este sugestiv sa arate caracteru tau ,o seara buna sa ai .

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei