Politicul e în tot și-n toate. La Școala Romul Ladea din Oravița, PNL conduce PSD cu 1 la 0. Meciul continuă

 

modelmic
Marți 11 februarie de la ora 12:00, la Școala Gimnazială Romul Ladea din Oravița se va desfășura Colegiul Profesoral în care noul director numit de Inspectoratul Școlar Caraș-Severin va fi prezentat echipei.

A venit astăzi cu o hârtie în mână, fără să fie însoțit de vreun oficial, un inspector școlar ori un inspector de zonă, așa cum era normal“ – a declarat în exclusivitate pentru Reper 24 directorul demis Lepa Marțian Flavius.

Nu este normal să fiu schimbat din funcție fără a exista la baza acestei hotărâri un motiv. Săptămâna trecută am avut inspecție tematică în școală, de la inspectorat, cu proces verbal cu notă de control, totul foarte bine. Indicativele mele pe ultimii 7 ani sunt Foarte Bine. Eu îi voi da în judecată, pe penal, pentru că m-au schimbat fără niciun motiv“, a mai precizat directorul demis.

Înlocuitorul acestuia este Radu Bompa, un profesor de chimie de la Liceul Dragalina din Oravița. „Nu are ore la noi, nu știe nici măcar unde sunt veceurile, a fost numit politic, domnia sa fiind consilier local PNL. Eu nu am culoare politică, nu am adeziune la niciun partid politic. Totul a fost interpretat în această notă, pentru că sunt prieten cu primarul Dumitru Ursu, care m-a ajutat enorm să realizez tot ceea ce avem acum la școala Romul Ladea. Numai din bugetul școlii, fără implicarea autorităților locale, nu se putea face mare lucru la această unitate de învățământ“, a mai spus Flavius Lepa.

asdg

Tot la amiază a fost anunțat și un protest al părinților elevilor care învață la această școală, nemulțumiți de decizia Inspectoratului Școlar Județean Caraș-Severin de schimbare a directorului. Una dintre mame, Adela Coadă, a declarat în exclusivitate pentru Reper 24: „Din punctul meu de vedere, al părintelui care am un copil în clasa întâi, este revoltător ca în timpul anului școlar, cu doar 3 luni înainte de încheierea anului școlar să schimbi directorul unității de învățământ. Să mă explic: în primul rând întrebarea e DE CE? Dacă sunt motive, vrem să le știm și noi pentru că cei mici învață acolo. Nu poți să vi să/mi spui peste noapte că…că ce? Nu mă interesează hotărârile lor politice, nu mă interesează nimic din toate acestea. Mă interesează siguranța copilului meu în acea școală, mă interesează motivele pentru care acest director pleacă. E simplu, e uman, e dreptul nostru să știm“.

La acest protest și-au anunțat prezența câteva zeci de părinți.

Sursă foto Lepa Marțian Flaviu: FB

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

3 Comentarii

 1. Securistu

  Ce avem noi aici…s-a intors roata..tu cum ai ajuns director bai prietene, cand ai picat examenul,dar asa este vin ai nostri pleaca ai nostri.
  Martiene bucurate ca este de scurta durata pozititia unui om fara caracter cum este Bompa, cu aceasta numire politica pnl-ul pierde deja in jur de 500 voturi deoarece parinti copiilor de la nr.1 vor vota la locale cu Ursu, in acest moment ursu nu are contracandidat deoarece in celalalte partide se duce o lupta pentru putere nu pentru binele comunitatii.
  PNL-ul nu mai are un candidat credibil,a ramas doar cu candidati obscuri si va aduna in jur de 700-800 de voturi.
  Pro Romania cu lista de consilieri care se contureaza si cu candidatura lui Almajan va strange in jur de 1000-1500 de voturi.
  Ursu va strange in jur de 2000 de voturi poate mai multe.
  Asa ca dupa alegeri multi isi vor musca mainile datorita miscarilor proaste pe care le-au facut crezanduse mari politicieni.
  Domnule Lepa pregatestete DE O NOUA NUMIRE DUPA ALEGERILE LOCALE.
  SUCCES lui ursu.

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei