fbpx
7.4 C
Reșița
miercuri, 06 decembrie 23

Pompă de sân manuală sau electrică? Află de care ai nevoie!

Dacă ești proaspătă mămică și ai ales să hrănești bebelușul la sân, este posibil să existe mai multe motive pentru care trebuie să îți extragi laptele la un moment dat. De exemplu, este posibil să ai nevoie să suplimentezi bebelușul cu propriul lapte, să trebuiască să păstrezi laptele pentru o masă viitoare a bebelușului sau să vrei să îți refaci “producția”. Unele femei sunt capabile să își extragă laptele manual, dar altele preferă să opteze pentru pompa de sân, care este un dispozitiv electric sau manual.

O marcă celebră a cunoscutei companii Philips este Avent. Cu aparatele sale, de fapt, acest brand a reușit să răspundă pe deplin și concret nevoilor fiecărei familii. Pompele de sân ale acestei mărci se caracterizează prin două faze de extracție: prima în care este stimulat sânul și cealaltă în care se extrage laptele. Punctul forte al acestor produse constă în “petalele” de silicon plasate în interiorul cupei. Philips Avent este astfel un adevărat ajutor pentru toate acele mame care au nevoie de pompe de sân de calitate superioară. Pentru a înțelege pe deplin modul în care acestea funcționează, totuși, este necesar să intrăm mai în detaliu și să înțelegem diferitele modele disponibile, precum și instrucțiunile acestora.

Ce pompă de sân Philips Avent ți se potrivește?

Pompele de sân Avent sunt împărțite în mai multe modele, toate special concepute pentru a încerca să satisfacă pe deplin cerințele mamelor. În acest caz, puteți alege între două tipuri importante de produse: pompa de sân electrică sau cea manuală. În cazul primului tip de instrument, vei putea obține un confort maxim pentru a te ajuta să extragi laptele bebelușului tău cât mai natural. În grupa pompelor de sân electrice, poți lua în considerare și dacă să optezi pentru pompa de sân simplă sau dublă. În cazul pompei de sân manuale, în schimb, mecanismul trebuie realizat cu ajutorul propriei mâini.

Pompa de sân electrică Philips Avent este unul dintre cele mai bune produse disponibile pe piață, atât din punct de vedere al blândeții în timpul extracției, cât și al confortului. Modelul are un design foarte simplu, dar complet, este compact și ușor, datorită numărului redus de piese care pot fi separate, fiind totodată extrem de ușor de curățat. Pernuțele sale moi oferă, de asemenea, un masaj blând, precum și o creștere a producției de lapte datorită tehnicii de relaxare. Pompa de sân electrică Philips Avent se bazează în esență pe pompă, care reproduce acțiunea de supt a bebelușului. De asemenea, poți alege din trei setări pentru a vedea care mecanism te face să te simți cel mai confortabil. Mecanismul este acționat printr-o simplă atingere și poți utiliza pompa de sân oriunde te afli, datorită bateriilor.

Acest tip de produs este preferat de majoritatea mămicilor, deoarece este considerat mult mai practic și mai comod decât clasica pompă de sân manuală, fiind și mai rapid. Pompa de sân electrică Avent este astfel considerată alegerea ideală pentru toate femeile care au puțin timp la dispoziție pentru a-și alăpta nou-născutul și care trebuie să folosească frecvent acest produs.

Pompa de sân manuală Avent este și ea confortabilă. Designul său unic permite ca laptele să curgă ușor de la sân la biberon chiar și atunci când nu stai în poziție verticală. În acest fel, poți pompa fără a fi nevoită să te apleci în față, chiar poți să stai relaxată, în poziția în care te simți cel mai bine. Pernuța de masaj cu care este echipată pompa de sân manuală te ajută la stimularea fluxului de lapte și îți poate oferi o senzație completă de căldură pe piele. Pentru a înțelege mai bine cum funcționează și cum să o montezi, citește cu atenție instrucțiunile cu care vine produsul. Dimensiunile sale reduse și greutatea fac din ea un produs practic, pe care îl poți transporta ușor, chiar și într-o geantă de mână.

 

Despre pompa dublă Philips Avent

Lipsa de timp și stresul pot afecta negativ eliberarea laptelui, precum și producția acestuia. Astfel, pompa de sân dublă Avent a fost special concepută pentru a îmbunătăți confortul pe parcursul întregului proces de pompare. Te poți folosi cu ușurință de pernuța moale de masaj cu cinci petale, pentru a încerca pe cât posibil să stimulezi eliberarea laptelui de la ambii sâni.

Diferitele pompe de sân Philips Avent disponibile pe piață nu au un preț exagerat, așa că nu trebuie să plătești sume mari de bani pentru ele, dar, bineînțeles, cheltuielile cresc pentru tipurile mai puternice și mai rapide, cum sunt cele electrice. Totuși, marele avantaj al acestui produs este că este foarte practic, deoarece îl poți folosi și în afara casei, datorită bateriilor pe care le are. De asemenea, găsești la pompele de sân Avent piese de schimb, astfel încât, în cazul unei deteriorări, să nu trebuiască să cumperi din nou produsul.

Ce mai trebuie să ai în vedere. La fel ca alăptarea, pomparea nu ar trebui să doară, așa că, dacă simți vreun disconfort în timpul procesului sau observi iritații sau răni pe mamelon, este indicat să vorbești cu un medic specialist, pentru a găsi cauza problemei, care, de obicei, este din cauza pâlniei, care nu se potrivește cu mărimea sânului. Pe de altă parte, este probabil ca primele dăți când folosești pompa de sân să nu reușești să extragi cantități mari, dar nu dispera pentru că, la fel ca în cazul altor lucruri, pomparea necesită practică, răbdare și perseverență, așa că vei crește treptat cantitățile.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei