fbpx
-9.3 C
Reșița
marți, 07 februarie 23

Popa nu-i lasă la biserică nici măcar duminica pe angajații PORR !

Rușine, dom’ primar! Nu mă mai mir că niște băieți deștepți, nevoie mare, adevărați creștini și democrați, vă urmăresc pe tot terenul, vă dau la oase și vă faultează de nu vă vedeți, ca pe Messi, pe unde vă prind! Ieri m-am lămurit. De pe pasarela din „Cofundari” și până în fosta stație Mociur se lucra de zor.

Muncitori, echipați corespunzător, mult mai mulți decât la avariile gestionate profund de către Aquacaraș, cu utilaje sau fără, scoțând aburi pe nări precum armăsarii în călduri, contribuiau la viitoarea bunăstare a primarului cu nume predestinat, Popa. A lui nu a noastră, să se știe…!

Zi de duminică, de rugăciuni, de iertări de păcate, cu ochii în altar, de unde un Popă ne spovedește, ne miruie și ne împărtășește, un popă adevărat! Al nostrum, însă, cu excavatoare, buldozere și zeci de oameni dăi și sapă, de parcă au întrat zilele-n sac, vorba românului imparțial.

spot_img

Lasă-l naibii de tramvai, dom’ primar! La sufletul lu’ mata nu te gândești, dar la al nost’?

L-aș reclama pe Popa nost’, dar nu am cui. Poate lu’ dom’ prefect care, psd-ist bătrân fiind, nu prea îi are la corason pe alde Popa, Dunca&Co.

Se aude, dom`prefect? Pe tarlaua Popii lucrează porr-iștii ca ai lu’ Izaura! Știi, negrii ăia de pe plantație, din filmul ăla brazilian?! Zi lumină și chiar și sâmbătă și duminică. E corect, dom’ prefect?

Poate se sesizează prota, episcopul, mitropolitul și-l afurisesc pe Popa și scapă creștinii și democrații de el, nu mai au emoții electorale încă  doi ani, până la alegeri.

Știți de glumă, nu?

Glumă, neglumă, dar oamenii ăia lucrau de-adevăratelea. Jur!

Mihai SPRÎNCEANĂ

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

3 COMENTARII

  1. Doar fac parte din masonerie, se închină Satanei și demonilor de asta nu îi pasă bișnițarului de sufletul oamenilor. Bani, doar bani și propriul interes asta îl caracterizează pe Popa &Acoliții. Ăsta s-a votat, acum își dă marama de pe față, mai vedem ce urmează. RUȘINEEEE!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei