Popovici a decis să parieze pe Borcean pentru Primăria Caransebeș! La Reșița, PMP are candidat propriu!

modelmic

PMP Caraș-Severin a decis să nu arunce în lupta pentru Primăria municipiului Caransebeș un candidat propriu, ci să îl susțină pe actualul primar Felix Borcean, care va candida cel mai probabil din postura de independent. Asta, deși conform declarațiilor lui Ionuț Popovici, președintele organizației județene, PMP avea deja pregătit un candidat pentru funcția de primar la Caransebeș.

Ionuț Popovici a anunțat astăzi că PMP „pleacă la drum alături de Felix Borcean”, pentru care vicepreședintele Consiliului Județean Caraș-Severin nu are decât cuvinte de laudă:

Din acest moment, Partidul Mișcarea Populară îl susține pe Felix Borcean în cursa pentru un nou mandat de primar al Caransebeșului, chiar și în lipsa formalităților privind adeziunea sa. Partidul nostru a câștigat astăzi un coleg alături de care suntem convinși că putem depăși orice obstacol”.

modelmic

Dacă la Caransebeș, PMP nu va avea candidat propriu, la Reșița, Ionuț Popovici dă asigurări că lucrurile vor sta altfel. „Cu siguranță vom avea un candidat propriu la Reșița. PMP Caraș-Severin va avea candidați în toate UAT-uri. Ne comportăm exact ca un partid serios, echilibrat, care își dorește foarte mult să câștige toate alegerile care urmează”, a precizat pentru Reper 24, Ionuț Popovici, fără a dezvălui însă pe moment numele celui care va intra în luptă cu edilul Ioan Popa pentru fotoliul de primar al municipiului de pe Bârzava.

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

3 Comentarii

 1. imoGen

  Mulțumim lui Popovici și prietenului său Stika, pentru asfaltarea de pe drumul județean ce duce către Poiana Mărului.
  Drum “cârpit” anul trecut pe baza unor contracte de achiziție directă atribuite firmelor de casă, și plin de gropi la nici un an de la finalizarea lucrărilor.
  Să ne spună Popovici unde a măi văzut el lucrări de asfaltare care nu rezistă nici un an de zile!
  Sau i se pare normal să-și bată joc de banii publici ?

  Raspunde
 2. Cristi

  Mulțumim “domnului” Popovici și pentru drumul de Fizeș realizat împreună cu tovarășul său MaxAgro! Oare nu se sesizează nimemi? Sticka cum a făcut recepția?

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei