Postul de director general al CAS Caraș-Severin, scos la concurs

cas

Casa Națională de Asigurări de Sănătate (CNAS) anunță scoaterea la concurs a posturilor de director general pentru toate casele județene de asigurări de sănătate din țară, dar și pentru Casa Asigurărilor de Sănătate a Apărării, Ordinii Publice, Siguranţei Naţionale şi Autorităţii Judecătoreşti. Acesta va consta din două probe, iar dosarele de înscriere pot fi depune până la data de 20 aprilie, ora 17:00.

Concursul constă într-o probă scrisă, care se va desfășura la amfiteatrul Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti, urmată de un interviu, care se va desfășura în termen de patru zile lucrătoare de la data susținerii probei scrise, la sediul CNAS.

Informațiile complete  referitoare la modul de organizare a concursului, criteriile de selecție a candidaților și bibliografia de concurs sunt publicate pe site-ul CNAS, la adresa: http://www.cnas.ro/page/posturi-vacante-i-concursuri.html

Pentru ca reglementările stabilite la nivel național să producă efectele scontate pe întreg teritoriul țării este nevoie de un management performant la nivelul tuturor caselor de asigurări de sănătate din subordinea CNAS. Gestionarea eficientă a fondurilor repartizate și aplicarea corectă și unitară a măsurilor reglementate la nivel național sunt principalele modalități prin care putem  asigura un acces mai bun al pacienților la serviciile de care aceștia au nevoie în sistemul asigurărilor sociale de sănătate. Sper că acest concurs va atrage candidaturi puternice la toate casele de asigurări de sănătate”, a declarat Adrian Gheorghe, președintele CNAS.

Rezultatele finale ale concursului vor fi afișate până la data de 19.05.2021.

În prezent, conducerea Casei Județene de Asigurări de Sănătate Caraș-Severin este asigurată de Mirela Zeman. Aceasta ocupă funcția de președintele-director general din luna ianuarie a anului trecut.

Citește și Mirela Zeman revine la conducerea Casei Județene de Asigurări de Sănătate Caraș-Severin

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei