PPU Caraș-Severin și-a lansat astăzi candidații pentru alegeri, în prezența europarlamentarului Maria Grapini

ppu

În prezența europarlamentarului Maria Grapini, Partidul Puterii Umaniste, filiala Caraș-Severin, și-a lansat candidații pentru alegerile din 27 septembrie, atât pentru Consiliul Județean, cât și pentru Primăria și Consiliul Local Reșița, dar și câțiva din candidații propuși de organizație pentru comunele din județ.

Pe platforma industrială a Plastomet, președintele PPU Caraș-Severin, medicul Răzvan Simulescu a făcut cunoscute numele celor care vor intra în lupta electorală pentru funcțiile administrative.

Suntem o echipă de oameni tineri, oameni cu viziune, oameni care ne dorim mai mult de la societate și de la locul în care trăim. Eu mă numesc Simulescu Răzvan Ionuț, sunt medic anatomopatolog la Spitalul Județean Reșița și voi candida pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Caraș-Severin.

Alături de mine am candidații de la primăriile pentru care vom concura, pe prietenul meu Sebastian Purec, candidatul din partea PPU pentru Reșița, economist, cu experiență în administrație, care are o viziune sănătoasă față de modul de cum ne-am dori noi și cum am aflat de la oameni că ar trebui să se dezvolte orașul, pe Aurel Văduva (director Plastomet), Angelica Herac, primarul de la Turnu Ruieni care va candida pentru un nou mandat, Mihai Mărălescu, candidatul pentru comuna Prigor, Ion Vintilă Miclău, actualmente viceprimar, pentru Bocșa, colegul nostru Vili Beniamin, pentru Ticvaniu Mare – Lucian Măceșanu.

De asemenea, o avem alături de noi pe doamna europarlamentar Maria Grapini cu care ne sfătuim de câte ori avem nevoie, care a fost, este și va fi un real sprijin pentru această zonă de Vest și cu ajutorul căreia ne dorim să implementăm programele și viziunea umanistă și în județul nostru, un județ care a fost vreme de 30 de ani vitregit și care are nevoie de un nou program de dezvoltare”, a precizat președintele PPU Caraș-Severin, Răzvan Simulescu.

Europarlamentarul propus de PPU, Maria Grapini a vorbit despre sprijinirea echipei din Caraș-Severin, despre implicarea acesteia în a promova în județ o politică umanistă.

Eu când am plecat din mediul de afaceri în politică am plecat din revoltă, pentru că atunci când vezi că nu se întâmplă lângă tine lucrurile bine, trebuie să te implici, nu doar să critici. Din păcate avem foarte mulți în România care critică că nu e bine ce face domnul primar, dar nu își asumă să și facă el ceva sau să vină cu o idee, cu un proiect.

De ce un partid -social liberal? Pentru că din punctul meu de vedere a trecut vremea doctrinelor, pur stânga sau pur dreapta, noi trebuie să avem un sistem democratic în care indiscutabil apare noțiunea de liberalism, dar făcând politici sociale pentru oameni.

Fără a face politici sociale pentru oameni, fără a pune în centru omul și tot ce fac ca politică să fie în jurul omului și să aibă efect pozitiv asupra omului, nu-și are sens. De aceea noi, partidul puterii umaniste am ales să punem omul, să punem credința, pentru că nu suntem naționaliști, suntem patrioți, pentru că și noțiunea de naționalism a fost schimbată- nu e rușine să ții la națiunea ta, la patria ta, noi nu ne ascundem să spunem că vrem în Europa, dar cu respectarea și conservarea tradițiilor, culturii și valorilor românești, unitate în diversitate”, a spus europarlamentarul Maria Grapini, prezentă azi la Reșița.

 

Lorena POENARU

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei