fbpx
18.7 C
Reșița
luni, 17 iunie 24

Prefectul constrânge DSVSA să-și folosească propriul laborator de analize!

Prefectul județului Caraș-Severin, Ioan Dragomir a transmis în cadrul ședinței Colegiului Prefectural că intenționează să trimită o adresă către ANSVSA nemulțumit de faptul că laboratorul de analize din incinta DSVSA Caraș-Severin, un obiectiv în a cărui dotare s-a investit mult, nu este total operațional.

Reprezentantul Guvernului în teritoriu s-a arătat indignat de faptul că de doi ani acest laborator nu este folosit în scopul pentru care a fost înființat, iar probele și analize sunt trimise la un laborator din Timișoara.

Nu mi se pare normal ca de doi ani să existe un laborator pe care nu-l mai operaționalizăm. Acolo se pot realiza și analizele PCR și nu le fac, le trimit săptămânal la Timișoara. Ar trebui să se facă mult mai multe analize și probe aici și apoi să le trimită pentru confirmare la laboratorul central de la București, iar la un moment dat să fie autorizat acest laborator. E păcat că s-au investit o mulțime de bani și nu e operațional decât într-o mică măsură”, a declarat prefectul Ioan Dragomir.

Potrivit trimisului Guvernului în teritoriu, în adresa către ANSVSA va fi cerut și sprijinul în rezolvarea stării necorespunzătoare a sediilor mai multor circumscripții sanitar veterinare de pe raza județului, precum și rezolvarea situației din 12 comune cărășene care au rămas cu neconcesionarea serviciilor sanitar veterinare.

Lorena POENARU

 

3 COMENTARII

 1. E păcat că s-au investit o mulțime de bani și nu e operațional decât într-o mică măsură”, a declarat prefectul Ioan Dragomir.

  E obicei” S-au raportat economii la materiale consumabile și cheltuieli de mentenanță tehnică, în favoarea ”investițiilor” (degeaba).
  Meteahnă preluată din ”societatea socialistă multilateral dezvoltată” (agricol).
  Adică ”îl iau că nu cere de mâncare” (valabil și la tăiței).

 2. Unde era ăla care zicea că despre „Resita se vorbeste de bine…atat in intern, cat si in afara ei” ?
  Mai bine de jumătate din oraș e nefuncțional.

  • Ei unde, face ode ,incantații zeilor lui supremi Popa &Dunca dvarful preferat al lui ăla, știm noi care…😂😂😂

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei