„Prefectul Cristian Gâfu se implică în alegerile locale“ – afirmă primarul din Marga Nicolae Beg

a

Acuze grave aduse de un primar independent Nicolae Beg din comuna Marga la adresa prefectului de Caraș Severin Cristian Gâfu.

În această dimineață, 21,08,2020, prefectul Cristian Gâfu l-a sunat de mai multe ori pe secretarul comunei Marga – a afirmat pentru Reper24 edilul comunei. Acesta i-a solicitat secretarului primăriei întocmirea unui referat privind candidatura mea ca independent. A dorit să afle cum am ajuns eu independent. Am intervenit în discuție și i-am cerut să trimită solicitarea în scris, pe e-mail, să putem să-i răspundem, acesta refuzând o solicitare scrisă“.

Era interesat să afle cum am ajuns eu independent. Eu am fost exclus din partid, atunci când la conducere era Luminița Jivan. Eu nu am demisionat cum spera prefectul Gâfu. Vreau și eu să știu cine i-a dat dreptul să-mi consulte dosarul de candidat depus la Biroul Electoral de Circumscripție? Asta e o depășire a atribuțiilor sale“.

„Trebuie precizat faptul că prefectul nu a solicitat referate altor secretari de UAT-uri, ai căror primari au trecut de la PSD la PNL. Acolo nu sunt probleme? În loc să mă întrebe cum organizăm alegerile, dacă avem măști, dacă avem dezinfectanți, alte probleme care îl privesc direct pe dânsul și instituția pe care o reprezintă….nu cred că independența mea intră în atribuțiile dânsului. Cred că nu voia altceva decât să mă suspende; este pur și simplu abuz în serviciu“.

Primarul comunei Marga, Nicolae Beg a dorit să transmită că nu a fost interesat de oferta niciunui partid politic pentru că și-a dorit să candideze pentru comunitate, pentru oamenii din Marga și nu pentru o formațiune politică, oricât de tentantă i s-ar fi părut oferta ce i s-a făcut. Vă reamintim Nicolae Beg a câștigat alegerile din 2012 cu PNL și cele din 2016 cu PSD.

 

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

3 Comentarii

  1. otelar

    Inalt functionar public, apolitic, dom Cristiano joaca in ceafa lui Velea si Mandolina, cum juca Matei Lupo la spatele Luministei,…si impreuna au ajuns pe poteca care duce la DICOT,…..sama la joc, ca nu-i saga….!!!!

    Raspunde
  2. Flavius Mateescu

    Lui îi ardea prefectura și hărțuia primarii din județ. Mai bine-i băga un căluș în gură colegului de partid Nelu Tăițelu care înjura ca la ușa cortului pe-afară. Gâfu nu știe că de la avocat la inculpat este doar calitatea de suspect ? Bine a făcut primarul mărgan că a scos la iveală presiunile făcute de Gâfu care umblă cu altă icoană, Dan Stan, la intimidare prin județ. Cu ce vă șantajează Vela, el fiind la rândul lui cercetat de DNA ?

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei