Prefectul judeţului Caraş-Severin, Matei Lupu, primește în audiență!

modelmic

Audienţele acordate în teritoriu de către prefectul judeţului Caraş-Severin, Matei Lupu, vor continua miercuri, 14 noiembrie, în municipiul Caransebeș.

Întâlnirea reprezentantului Guvernului în teritoriu cu cetățenii interesați, aşteptați și din zona limitrofă municipiului, spre a-şi expune problemele stringente, ce vizează atribuțiile și competenţele legale ale instituţiei prefectului, va avea loc în sala de ședințe a Primăriei Municipiului Caransebeș, cu începere de la ora 11:00.

Înscrierea solicitanţilor se va face personal de doritori, în zilele până la data audienţei, între orele 08:30 şi 15:30, la registratura Primăriei Municipiului Caransebeș.

De asemenea, luni și marţi, între orele 08:30 – 16:00, la numărul de telefon 0255-210459, personalul specializat din cadrul la Compartimentului Comunicare, Informare şi Relaţii Publice al Instituţiei Prefectului va prelua datele de contact ale petenților, dar şi problematica pe care aceștia doresc să o abordeze  în întâlnirea cu prefectul județului.

Diana RADU

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei