fbpx
2.7 C
Reșița
marți, 31 ianuarie 23

Pregătiri pentru anul școlar 2022 – 2023

Abia s-a încheiat vacanța de primăvară și Inspectoratul Școlar din Caraș-Severin face deja pregătirile pentru noul an de învățământ ce va începe din toamnă, într-o structură cu totul nouă, cu 5 module și tot atâtea vacanțe, mai scurte ce-i drept.

„Conform raportului de progres, extras din aplicația informatică de înscriere a copiilor în învățământul primar, până ieri (3 mai), la nivelul județului Caraș-Severin, au fost înregistrate un număr de 1194 de cereri pentru înscrierea în învățământul primar. Prima etapa de înscriere în învățământul primar se va încheia, conform calendarului de înscriere în învățământul primar, în data de 10 mai“ se precizează într-un comunicat semnat de purtătorul de cuvânt al instituției profesor Ion Chiosa.

Conform planului de școlarizare propus de unitățile de învățământ, la nivelul județului Caraș-Severin, a fost aprobat un număr de 119 clase, capacitatea maximă de locuri disponibile, fiind de 2070.

spot_img

Termenul limită fiind abia peste o săptămână, părinții mai au la dispoziție câteva zile să-i inscrie pe cei mici în învățământul primar. Până atunci însă le urăm succes celor ce se pregătesc pentru examenele sfârșitului de an: Capacitate și Bacalaureat.

Dan AGACHE

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei