PREMIERĂ: Primul meci de fotbal american de la Reșița îi pune față în față pe reșițeni și timișoreni!

Untitled-1

De astăzi într-o săptămână, înrăiții fotbalului american au ocazia să-și admire echipa în primul meci de acest gen organizat până acum la Reșița. Începând cu ora 13:00, pe stadionul Gloria, Reșița Locomotives se va înfrunta cu Timișoara 89ers într-o premieră la nivel local.

Echipa reșițeană de fotbal american are o istorie de doar doi ani, dar experiența și dăruirea I-au adus destul de sus, într-un timp relativ scurt. Pentru că lotul nu era suficient de numeros, sportivii reşiţeni au jucat inițial în cadrul echipei Timişoara 89ers, împreună cu care echipa cărășeană a ajuns, pentru doi ani consecutivi, până în finala Campionatului Naţional de Fotbal American – RoBowl.

Sezonul 2015 îi găsește pe sportivii reșițeni independenți. Lotul a fost completat, iar echipa a avut deja parte și de o primă victorie în noua formulă. Au învins în deplasare cu scorul de 6-0 în fața echipei Bucharest Warriors, iar acum se pregătesc intens pentru primul meci și, poate, prima victorie acasă, în fața fanilor reșițeni.

Meciul va fi arbitrat de o brigadă a Asociației Arbitrilor de Fotbal American din România.

afis-meci-1

Alexandra JURCA

Distribuie pe:

Stiri similare

2 Comentarii

  1. Pingback: Fotbal american la Reşiţa, un adevărat spectacol!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei