Președintele CJ, Silviu Hurduzeu: „Este un judeţ în care principalele instituţii au fost decapitate”

modelmic+editorial

Proaspăt ales, cu majoritate de voturi, pe funcția de președinte al Consiliului Județean, Silviu Hurduzeu are planuri mari pentru următorii patru ani.

 

Nefiind străin de scena administrației județene, și asta pentru că Hurduzeu se bucură de experiența acumulată pe vremea când a ocupat funcția de prefect al județului Caraș-Severin, noul președinte CJ are ca și obiectiv principal recâștigarea încrederii cetățenilor în cea mai importantă instituție județeană.

Instituție a cărei imagine a fost știrbită puternic în vara anului trecut atunci când cei doi piloni de bază ai județului, Frunzăverde și Ghiorghioni, și-au mutat activitatea din sala de ședințe în sala de judecată.

„În calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Caraş-Severin, primul mesaj pe care vreau să-l transmit este un mesaj de mulţumire, adresat tuturor cetăţenilor judeţului Caraş-Severin care s-au prezentat la vot în data de 5 iunie, pentru că au înţeles importanţa votului lor şi ne-au investit cu încredere pentru a-i reprezenta în conducerea judeţului.

Mă onorează şi mă responsabilizează totodată votul pe care mi l-au acordat doamnele şi domnii consilieri judeţeni. Avem un drum de parcurs împreună în următorii 4 ani şi vă mărturisesc că pornesc pe acest drum cu deschidere spre colaborare, spre a forma o echipă care să ia cele mai bune decizii pentru Caraş-Severin. Este un judeţ în care principalele instituţii au fost decapitate şi, cel puţin pentru mine, acesta va fi principalul obiectiv: recâştigarea încrederii în cea mai importantă instituţie judeţeană”, explică Silviu Hurduzeu într-un mesaj public.

Ignorând „trendul” corupției care a făcut ravagii anul trecut printre liderii locali și județeni cărășeni, Hurduzeu promite un mandat bazat pe principiile legalității, imparțialității și transparenței.

„Îmi doresc ca, în următorii patru ani, să reuşim să susţinem proiecte de interes pentru dezvoltarea judeţului Caraş-Severin, proiecte care să vizeze infrastructura, sănătatea, mediul, turismul, învăţământul, managementul situaţiilor de urgenţă şi să rezolve exact acele probleme despre care oamenii m-au informat pe parcursul campaniei electorale.

Întreaga activitate pe care o voi desfăşura la conducerea Consiliului Judeţean Caraş-Severin va fi bazată pe principiile legalităţii, imparţialităţii, transparenţei decizionale, liberului acces la informaţiile de interes public, eficienţei, responsabilităţii şi, nu în ultimul rând, orientării către cetăţean”, a adăugat Hurduzeu.

Silviu Hurduzeu a fost numit prefect al județului Caraș-Severin în data de 22 mai 2012. Acesta a mai ocupat în trecut funcțiile de șef al Oficiului Județean de Poștă din Caraș-Severin, director coordonator al Gărzii de Mediu la nivelul regionalei Timişoara (judeţele Timiş, Arad, Caraş-Severin, Hunedoara) și consilier local la Caransebeș. Silviu Hurduzeu este de profesie inginer, el fiind absolvent al Universității Politehnica din Timișoara.

 

Alexandra JURCA

Distribuie pe:

Stiri similare

2 Comentarii

  1. MANofBANAT

    Domnule Silviu Hurduzeu, Presedinte al CJCS, rezolvati urgent situatia dezastroasa a salarilor angajatilor din directile subordonate ale Consiliului Judetean, care sunt de mizerie. Eliminati discrepantele uriase dintre salarii, privilegile, discriminarile si abuzurile din CJ. Invatati si aplicati un lucru simplu: daca pretindeti sa se lucreze mai bine si mai mult, atunci platiti mai bine si mai mult. Lasati bla-bla-urile si apucati-va de lucru respectandu-i, moral si material, pe toti angajatii CJ, din toate directile subordonate.

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei