Președintele Consiliului Județean, Silviu Hurduzeu, a plecat urechea la doleanța primarului Popa!

modelmic

Consiliul Județean Caraș-Severin va sprijini cu 450.000 de lei sportul de performanță din  județ, adică echipele de fotbal și de handbal ale Clubului Sportiv Municipal Reșița, care au scris o nouă filă în istoria sportivă a orașului în luna mai a acestui an, atunci când s-au calificat în ligile superioare. Imediat după calificare, primarul municipiului Reșița, Ioan Popa, i-a adresa președintelui forului județean Silviu Hurduzeu „invitația” de a se alătura administrației locale în efortul de sprijinire a celor două echipe, iar demersul edilului se pare că a fost privit cu ochi buni de către conducerea Consiliului Județean.

Consilierii județeni reuniți în ședință au fost de acord cu propunerea președintelui Hurduzeu de a suplimenta bugetul alocat sportului de performanță cu suma de 450.000 de lei. În același timp, s-a votat și modificarea regulamentului de acordare din bugetul CJ a finanțărilor nerambursabile pentru proiectele sportive, astfel încât Clubul Sportiv reșițean să poată depune și el o cerere  de finanțare.

A fost o solicitare din partea Primăriei municipiului Reșița de a acorda un ajutor Clubului Sportiv Municipal Școlar care finanțează cele două echipe, cea de handbal și cea de fotbal. Fiind vorba despre un club sportiv, singura posibilitate de a ajuta acest club era de a aloca bani pentru o nouă sesiune pe programul sportul de performanță. A fost aprobată și modificarea regulamentului pentru depunerea proiectului, astfel încât să avem posibilitatea demarării unei noi sesiuni de depunere de proiecte. Le urăm mult succes sportivilor noștri, cei care reprezintă Reșița și județul Caraș-Severin în cele două competiții sportive”, a declarat la finalul ședinței, președintele Silviu Hurduzeu.

Citește și Popa îl invită pe Hurduzeu să sprijine performanța sportivă! „Ar fi decent și frumos să ni se alăture în acest demers”

 

Karina TINCUL

Stiri similare

1 Comentariu

 1. zero

  “… 450.000 de lei. În același timp, s-a votat și modificarea regulamentului de acordare din bugetul CJ a finanțărilor …”

  Asta e bine ca ajutor (pentru tăiţelu’). Se colaborează…
  Nu degeaba face dl. Hurduzeu o mutră aşa de acră (în fotografie).
  La sumele jecmănite local din taxe majorate reşiţenilor cu 50%, apar acum şi 100.000 de euro economii, dirijabile de tăiţelu’ spre … alte “destinaţii”.
  Şi destinatari.
  Remarcabilă şi “sportiva” schimbare a regulamentului (CJ) exact în timpul “jocului”.

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei