Președintele Ion Mocioalcă confirmă și sosirea liderului PSD, Liviu Dragnea: „Conducerea României se mută la Reșița!“

Dragnea si Mocioalca

Premierul României, Sorin Grindeanu sosește la Reșița însoțit de un alt membru al executivului, vicepremierul Sevil Shhaideh, ministru al dezvoltării și surpriză…președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, conducătorul Partidului Social Democrat din România, câștigătorul detașat al alegerilor parlamentare din decembrie 2016.

Contactat de Reper 24, președintele PSD Caraș-Severin, deputatul Ion Mocioalcă, a confirmat sosirea celui mai important trio politico-guvernamental al momentului, Grindeanu – Dragnea-Saiddeh. Mocioalcă a afirmat că „pentru o zi, conducerea României se mută la Reșița“.

De altfel, invitația delegației social-democrate a fost făcută premierului de președintele organizației județene PSD, deputatul Ion Mocioalcă, iar locul de întâlnire cu tripleta formată din premier, vicepremier și președintele Camerei Deputaților va fi la Palatul Administrativ al Consiliului Județean, unde vor avea loc întâlniri cu președintele instituției, Silviu Hurduzeu și primarii din județul Caraș-Severin.

Premierul Sorin Grindeanu și președintele PSD din România, Liviu Dragnea, vor avea mai apoi și o întâlnire cu organizația județeană de partid a social democraților.

Sergiu TABAN

Distribuie pe:

Stiri similare

2 Comentarii

  1. DSM

    Daca aduceti cu voi si 500 de km de drumuri judetene reabilitate, toata mierea cea vestita a Romaniei, ar fii bine…daca nu, faceti cale intoarsa!

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei