Președintele PNL Caransebeș, Andrei Ungur, numit subsecretar de stat la Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației

ungur

Președintele PNL Caransebeș, Andrei Ungur, a fost numit în funcția de subsecretar de stat la Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației. Fostul city manager al municipiului Caransebeș se alătură astfel celorlalți cărășeni, precum Horia Irimia sau Dan Stan, care au fost chemați la București, pentru a face parte din Guvernul Orban.

În Monitorul Oficial nr. 574 din 1 iulie s-a publicat Decizia nr. 267 /2020 a prim-ministrului Ludovic Orban prin care Andrei Ungur a fost numit în funcția de subsecretar de stat la Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației. Tânărul președinte al PNL Caransebeș este un bun specialist în administrație și în proiecte cu finanțare UE. A fost timp de 3 ani city manager al municipiului Caransebeș. În această perioadă a fost manager de proiecte și inițiator al mai multor proiecte din Primăria Caransebeș finanțate de UE prin POR și POCA. Avem încredere că din aceasta demnitate Andrei Ungur va ajuta comunitățile locale din întreg județul Caraș-Severin”, se arată într-un comunicat al biroului de presă al PNL Caraș-Severin.

Andrei Ungur ocupă funcția de președinte al PNL Caransebeș din luna ianuarie a anului trecut, după ce Biroul Politic Județean PNL Caraș-Severin a luat decizia de a-l exclude din BPJ PNL Caraș-Severin pe edilul Felix Borcean (până la momentul respectiv președintele PNL Caransebeș), pe motiv că a absentat de la trei ședințe consecutive ale Biroului.

Citește și Andrei Ungur, noul președinte al Organizației PNL Caransebeș! Felix Borcean exclus și din Biroul Politic Județean PNL! 

Citește și Felix Borcean pe mână cu PSD în Consiliul Local Caransebeș! L-au debarcat pe Ungur din funcția de city-manager!

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei