Prima zi din noul an, prima intervenție pentru pompierii militari din Caransebeș

a

Intervenție a pompierilor militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Caransebeș, la un incendiu anunțat prin apel 112 în jurul orelor 14.50, la un adăpost de animale din localitatea Poiana Buchin, într-o zonă greu accesibilă. La fața locului a fost direcționat un echipaj de 7 pompieri militari cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și 2 motopompe, personal al Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență  Buchin și un echipaj IPJ.

aa
Focul s-a manifestat la întregul adăpost de animale, un bărbat în vârstă de aproximativ 60 ani auto-evacuându-se, cealaltă persoană, în vârstă de aproximativ 91 ani (tatăl) aflată și ea în interiorul adăpostului, din păcate, decedând în urma incendiului. În foc au ars de asemenea 4 animale,  3 miei și un vițel. Cauza probabilă a incendiului este în curs de stabilire, a declarat locotenent Adrian Manofu – purtător de cuvânt al ISU Semenic Caraș-Severin.

 

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei