Primar cu expertiză bogată, la Bănia! „Îmi doresc să scot comuna din anonimat!”

bania

Fost consilier județean, Alexandru Albu va conduce pentru următorii patru ani destinele locuitorilor din comuna Bănia, după câștigarea bătăliei electorale pentru fotoliul de primar la care a candidat din partea PSD.

Deși s-a aflat și pe listele consilierilor județeni, pe o poziție eligibilă, mai exact locul 7, Albu a ales să facă administrație locală în comuna natală, mai ales că știe ce presupune această îndatorire pentru că a mai trecut printr-un mandat de primar în perioada 2008-2012, iar în 2004-2008 a deținut funcția de viceprimar al comunei.

Să știți că îmi doresc foarte mult ca și comuna noastră să iasă din anonimatul în care eu cred că am fost o perioadă destul de lungă. Îmi doresc din suflet să pot face ceva pentru comuna mea, pentru viitorul ei, pentru tinerii noștri”, a declarat noul primar al comunei.

Edilul are în plan și câteva proiecte prin care să își materializeze dorința de a dezvolta Bănia, asta după o analiză foarte serioasă a situației în care se află comuna în momentul de față.

După analiza pe care o voi face, vom avea o ședință publică în care voi prezenta un raport cetățenilor, unde suntem și ce dorim să facem. Sunt foarte multe lucruri de făcut!

Avem nevoie în primul rând de finalizarea proiectelor care sunt în derulare: alimentarea cu apă în comuna Bănia. În 2007 s-a terminat, cred, contractul de finanțare „Alimentare cu apă comuna Bănia” și nici azi, la această oră, nu este încheiat, nu avem apă potabilă, nu vorbim de satul Gârbovăț unde nici nu avem instalație de alimentare cu apă, canalizare nu există nici în comuna Bănia, nici în satul Gârbovăț, este nevoie de modernizarea iluminatului public, mai sunt străzi, drumuri comunale, practic 80% din infrastructură trebuie refăcută.

Suntem într-o pasă proastă, dar sper că împreună cu echipa pe care mi-a dat-o comuna în 27 septembrie, să putem să mișcăm lucrurile în bine și să facem ceva pentru comuna noastră și pentru viitorul ei. Sunt foarte multe lucruri de făcut”, a declarat primarul PSD, Alexandru Albu.

Edilul are convingerea că datorită experienței administrative pe care a dobândit-o de-a lungul timpului prin ocuparea diferitelor funcții publice, va putea dezvolta comuna Bănia, unul din factorii rezultatului votului din 27 septembrie fiind chiar expertiza bogată a primarului ales, Alexandru Albu.

 

Lorena POENARU

 

 

 

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei