Primar din Caraș-Severin, confirmat cu COVID-19! „Virusul există și cei care pun la îndoială acest lucru dau dovadă de iresponsabilitate”

modelmic

Primarul comunei Glimboca, Petru Crîsnic, se alături cărășenilor confirmați cu COVID-19. Vestea a fost dată chiar de edil, care a dorit să fie transparent și să își informeze concetățenii că este bolnav.

Întrucât în cursul zilei de azi (n.r. luni) am acuzat o stare generală rea, m-am prezentat la spital pentru testare COVID-19. Rezultatul este, din păcate, pozitiv. În spiritul transparenței în comunicarea cu voi toți, am considerat că e datoria și obligația mea să fac acest anunț. Vă îndemn pe toți să fiți responsabili, să mergeți la medic imediat ce prezentați simptome, să aveți grijă de voi și de familiile voastre! Virusul există, este periculos și cei care pun aceste lucruri la îndoială dau dovadă de iresponsabilitate! Aveți grijă de voi! Multă sănătate vă doresc tuturor!”, le transmite edilul, internat în prezent la spitalul din Reșița.

În ceea ce privește situația cazurilor de COVID-19 de la nivelul județului, conform ultimei raportări a Prefecturii, în Caraș-Severin au fost confirmate în ultimele 24 de ore, 31 de noi cazuri, ceea ce ridică numărul de cazuri înregistrate în județ de la începutul pandemiei, la 695. În prezent, 102 cărășeni sunt internați în spitalele din Reșița și Caransebeș, dintre care 3 pe secțiile de ATI.

foto: arhivă

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei