Primăria Caransebeş taxează faţadele părăginite

fatade Caransebes

În Caransebeş, faţadele multor clădiri sunt deteriorate, stare de lucruri care îl îngrijorează pe primarul Felix Borcean.

Sunt multe clădiri în oraş care arată jalnic şi, din acest punct de vedere, trebuie să ne reconsiderăm şi noi poziţia faţă de proprietarii acestora. Vom gândi un proiect de hotărâre astfel încât aceşti proprietari să fie taxaţi suplimentar în cazul în care nu renovează faţadele clădirilor vechi, pentru care, în momentul de faţă, nu plătesc impozit”, a spus Felix Borcean.

Edilul a dat şi un exemplu în acest sens – clădirea Comunităţii de Avere din Caransebeş, aflată în proprietatea unei persoane private, acest cetăţean dorind să o transfere la Primărie, însă în momentul de faţă există câteva probleme de natură juridică, ceea ce împiedică efectuarea acestei operaţiuni.

Cosmin VLAD

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei