Primăria din Herculane își smulge terenurile din mâinile samsarilor „deghizați în investitori”!

miclau

Acțiune de salvare a unui teren ce aparține domeniului public, în stațiunea de pe Valea Cernei, astăzi, ca urmare a executării unor lucrări ilegale de către un agent economic pe o suprafață ce nu i se cuvine de drept.

Administrația locală din Băile Herculane nu a rămas pasivă la acest act imprudent, primarul în funcție, Cristian Miclău dispunând aparatului de specialitate din cadrul primăriei să intervină de îndată.

Prin acțiunea de astăzi, 07 august 2020, „statul” și comunitatea își apără printre puținele și ultimele terenuri rămase intacte în stațiunea Băile Herculane, neeludate încă de lăcomia unora dintre cei învățați să fenteze legea și să aducă prejudicii domeniului public.

Nu punem în discuție vechile obiceiuri de la Herculane ale unor foști primari, „descurcăreți” în a manevra terenuri, schimba sau vinde, după bunul plac, ce nu le aparține unor samsari deghizați în investitori, dar ne vedem obligați să tragem un semnal de alarmă cu privire la unele fapte ce nu mai pot continua să se întâmple în orașul nostru.

Din senin și pe nepusă masă, un om de afaceri își arogă drepturi și întreprinde acțiuni ilegale asupra unor terenuri ce aparțin de fapt și de drept STATULUI ROMÂN. (conf. Extras carte funciară 30304 din 31.07.2020)”, au declarat reprezentanții Primăriei Băile Herculane.

Astfel, după vizita de la fața locului a celor îndreptățiți din cadrul compartimentului Domeniul Public și întocmirea procesului verbal nr.12618 din 05.08.2020 a fost emisă și dispoziția de desființare a lucrărilor executate fără autorizație de construcție, nr. 196/05.08.2020, lucrări de desființare care au fost executate de îndată astăzi 07.08.2020, informează reprezentanții administrației publice locale.

Ne dorim ca astfel de lucruri impardonabile să nu mai aibă loc în Băile Herculane și îi asigurăm pe toți locuitorii din Băile Herculane că suntem gata să intervenim prompt în apărarea domeniului public, al statului și al comunității, ori de câte ori va fi nevoie”, transmite primarul Cristian Miclău.

1

 

 

 

2

3

Lorena POENARU

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

  1. Petru suliman

    Atita timp cât sunt interese mari subterane ,majoritatea ..,,MOȘITE ” de fostul primar VASILESCU NICUȘOR zis Lae Pufuleace( pe tema asta fost ..INCATUSAT) repet atîta timp vor fi mari PROBLEME.Gruparile organizate de tip mafiot imobiliare ,sunt mână în mână cu OCPI( cadastru)CS,.Avizatorii OCPI se ascund sub ORDINUL700/2014 ,CAPITOL,,II” art 28 și 29 alin1.Pâna când nu se va destructura rețeaua infracțională toți vom avea de suferit ptr că.. DIICOT ..doarme la propriu….Alo DIICOT se aude ??!

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei