Primăria din Turnu Ruieni – un obiectiv major în lupta electorală a liberalilor cărășeni

a

De ani de zile disputele dintre actualul primar din Turnu Ruieni Mihai Mărălescu – Partidul Puterii Umaniste și actualul candidat la funcția de președinte al Consiliului Județean Caraș-Severin liberalul Romeo Dunca sunt cunoscute nu numai în județ ci și dincolo de granițele sale.

Pentru alegerile din 27 septembrie liberalii îl aruncă în luptă pe vicepreședintele organizației locale PNL  Mihuți-Cosmin Belci, un tânăr întreprinzător local. Recent Romeo Dunca a declarat:

Echipa de la Turnu Ruieni în frunte cu Belci Cosmin va aduce schimbare în comună și pe Muntele Mic. Cu Zake Rădoi viceprimar , Dana Șandor city manager și Ionică Antonescu consilier direct al primarului Belci șansa zonei va creste. Zake va aduce ordine, disciplina și respect față de cetățeanul de rând în primărie, oprind furtul și arătând tot ce s-a întâmplat acolo în ultimii ani. Dana , în calitate de arhitect priceput, va readuce bunul gust în dezvoltarea urbanistică.

Atât Marcel Vela de la București cât și eu dacă voi fi ales la CJ vom face tot ce e posibil să aducem strălucire maximă zonei care începe la Caransebeș, prin Borlova și Muntele Mic coborând mai departe pe la Poiana Mărului și Zăvoi – Otelu Roșu. Să sperăm că cetățenii comunei vor învinge influența penală pe care Maralescu a adus-o peste acest frumos areal și vor alege echipa unde sunt oameni muncitori , pricepuți și cu drag de frumos.

Am auzit ca Mihai Maralescu și soția acestuia au fost ani de zile pe ajutor social ! Și ce e mai ciudat, primul loc de muncă înscris pe cartea de munca a fost la primărie după alegeri. În această situație, dacă e adevărat, ce poți aștepta de la acest om“? – se întreabă Romeo Dunca.

Mihuți-Cosmin Belci are 28 de ani, are un magazin mixt în satul Borlova și de o fermă zootehnică, pentru creșterea bovinelor, profilată pe reproducție

Sursă foto: expres de banat

 

Dan AGACHE

 

Distribuie pe:

Stiri similare

4 Comentarii

 1. imoGen

  “vom face tot ce e posibil să aducem strălucire maximă zonei”

  Astea-s povești pentru proști. La fel cum Popa a pus mâna pe domeniul de la Semenic, la fel încearcă să facă și Dunca la Muntele Mic.
  După ce și-a ridicat vilă pe Muntele Mic, într-o arie protejată, fără aviz, mai are tupeul să vină și să ne spună despre strălucirea zonei.

  Raspunde
 2. Daniel

  Donnule Dunca chiar asta de slab esti pregatit?
  Cum sa spui City manager.Ai preluat-o de ka Nelu?
  Aproo ce a facut pt Resuta city managerul tau.?
  S-au cu cecte consiliat domnul pensionar din MAI?
  Cat despre Dunca mai bine ne-ar zice cum si-a batut,si isi bate joc de soferii lui?

  Raspunde
 3. Danciu

  Hotzul striga “hotzii”, ma da cu caprele negre ce ai avut? Cu aria protejata cum ramane? Sau pt unul ca tine nu este lege! Maralescu primar

  Raspunde
 4. Sceptic

  Concluzia e ca Turnu Ruieni va deveni oras , daca d-nul Dunca va fi presedinte al CJ…pt ca atatea funcții de consilieri si city manageri nu vor putea fi suportate dintr-un buget de comună . Se vede ca urmeaza alegerile , plouă cu promisiuni .

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei