Primăria Reșița – Anunț public privind decizia etapei de încadrare

 

primarie

Primăria Municipiului Reșița, titular al proiectului Reabilitare și modernizare stadion „Mircea Chivu” Reșița”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru  Protecția Mediului Caraș-Severin, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului: fără evaluarea impactului asupra mediului, pentru proiectul Reabilitare și modernizare stadion „Mircea Chivu” Reșița” propus a fi amplasat în intravilanul Municipiului Reșița,  str. Valea Domanului, nr.1, județul Caraș Severin.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru  Protecția Mediului Caraș-Severin, Reșița, str. Petru Maior, nr. 73, în zilele de luni – joi, între orele 0900 – 1500 și vineri, între orele 0900 – 1300, precum și la următoarea adresă de internet www.apmcs.anpm.ro .

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.

Primar,

POPA Ioan

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei