Primăria Reșița caută personal medical pentru centrele de vaccinare

modelmic

Primăria Municipiului Reşiţa recrutează personal medical – medici și asistenţi medicali – pentru desfășurarea procesului de vaccinare împotriva COVID-19, în centrele de vaccinare deschise în municipiul de pe Bârzava. Persoanele interesate de ocuparea acestor poziții își pot depune dosarele săptămâna viitoare, în 10 și 11 martie.

Dosarele trebuie să conțină următoarele documente (în copie): buletin sau carte de identitate, certificat de căsătorie (dacă este cazul), diplomă de licenţă sau studii (diplomă de bacalaureat, studii postliceale), certificat membru CMR/ certificat de membru OAMGMAMR, aviz de membru vizat pe anul 2021 şi asigurare malpraxis, adeverinţă medicală eliberată de medicul de familie sau de o unitate sanitară abilitată din care să rezulte că este apt de muncă.

Dosarele pot fi depuse la registratura Primăriei un dosar cu următoarele documente (în copie), în perioada: 10-11.03.2021, între orele 8.30-16.00.

La recrutarea personalului medical se va avea în vedere necesarul din fiecare centru de vaccinare și disponibilitatea aplicanților în raport cu orarul de funcționare al centrelor, în ordinea depunerii solicitărilor”, transmit reprezentanții Primăriei Reșița.

Relaţii suplimentare se pot obţine la tel: 0355429868, e-mail: [email protected], Direcţia Generală  Învăţământ, Cultură, Tineret, Sport şi Culte, persoană de contact – Andreea Drugărin.

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei