Primăria Reșița continuă investițiile! Au început lucrările de amenajare a trei parcări noi

parcare

 

Primăria Reșița continuă investițiile și lucrările pe raza municipiului de pe Bârzava. Angajații Direcției pentru Întreținerea și Repararea Patrimoniului lucrează în prezent la amenajarea unei noi parcări în cartierul Lunca Bârzavei, în imediata apropiere a grădiniței „Universul copiilor”, o altă investiție a administrației locale în valoare de aproximativ 2 milioane de lei, finalizată în toamna anului trecut.

Parcarea din apropierea grădiniței va avea 98 de locuri, alte două parcări urmând să fie amenajate în zona blocurilor de pe străzile Zarandului și Stănișoarei.

Motivul principal din spatele acestor lucrări este acela că se va deschide traficul pe strada Făgărașului în dublu sens. Mă refer la tronsonul de la Spital până la Ocico, unde acum este sens unic. Drept urmare, vor dispărea parcările de pe Făgărașului, de pe partea stângă și  trebuie relocate mașinile care au fost acolo”, a explicat pentru Reper 24, Daniel Călin, directorul Direcției pentru Întreținerea și Repararea Patrimoniului.

Este o investiție din bugetul propriu al Primăriei Reșița, în valoare de 280.000 de lei. Cel mai probabil lucrările vor fi finalizate până la sfârșitul lunii martie, dacă bineînțeles vremea va permite derularea acestora conform graficului.

modelmic

 

 

 Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

3 Comentarii

  1. Alegătorul.

    Pe strada Milzilor si in parcarea din spatele KodA, in aceeași zona sun CRATERE ca in Irak , după bombardat, NU VEDE NIMENI?

    Raspunde
  2. Un anonim

    Aceeași problemă si in zona Marginea,nr 10,dar nu sunt bani pentru zonele mărginașe ,păcat de promisiunile din campaniile electorale .Dar este ROMÂNIA,păcat mare păcat

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei