Direcţia Poliţia Locală Reşiţa – Somații proprietari autovehicule privind legea 421/2002

image001 

În conformitate cu prevederile art. 4 din Legea 421/2002, privind regimul juridic al vehiculelor fără stăpân sau abandonate pe terenuri aparţinând domeniului public sau privat al statului ori al unităţilor administrativ-teritoriale, modificată şi completată de Legea 309/2006, Direcţia Poliţia Locală Reşiţa somează proprietarul/deţinătorul vehiculului marca Volkswagen, de culoare albastru, fără nr. de înmatriculare, identificat în Reşiţa, strada Făgărașului, nr. 5, în vederea ridicării acestuia în termen de 10 zile de la afișarea prezentei.

image001

În conformitate cu prevederile art. 4 din Legea 421/2002, privind regimul juridic al vehiculelor fără stăpân sau abandonate pe terenuri aparţinând domeniului public sau privat al statului ori al unităţilor administrativ-teritoriale, modificată şi completată de Legea 309/2006, Direcţia Poliţia Locală Reşiţa somează proprietarul/deţinătorul vehiculului marca Peugeot, de culoare gri, fără nr. de înmatriculare, identificat în Reşiţa, strada Budinic, nr. 4, în vederea ridicării acestuia în termen de 10 zile de la afișarea prezentei.

image001

În conformitate cu prevederile art. 4 din Legea 421/2002, privind regimul juridic al vehiculelor fără stăpân sau abandonate pe terenuri aparţinând domeniului public sau privat al statului ori al unităţilor administrativ-teritoriale, modificată şi completată de Legea 309/2006 și Legea 97/2020, Direcţia Poliţia Locală Reşiţa somează proprietarul/ deţinătorul vehiculului marca Mazda Premacy, de culoare gri, cu  nr. de înmatriculare 8835PC 10, identificat în Reşiţa, strada Călărașilor, nr. 52A, în vederea ridicării acestuia în termen de 10 zile de la afișarea prezentei.

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei