fbpx
2.7 C
Reșița
marți, 28 martie 23

Primăria Zorlențu Mare – Anunţ public privind decizia etapei de încadrare

ROMANIA

JUDETUL CARAS-SEVERIN

COMUNA ZORLENTU MARE                                                                   Nr. 503 din        16.032023

spot_img

Anunţ public privind decizia etapei de încadrare

COMUNA ZORLENŢU MARE titular al proiectului „ Constrire reţea de canalizare şi staţie de epurare în satele Zorienţu Mare şi Zorlencior, comuna Zorlenţu Mare jud. Caraş-Severin„ anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenţia pentru Protecţia Mediului Caraş-Severin, în cadrut procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul „ Constrire reţea de canalizare şi staţie de epurare în satele Zorlenţu Mare şi Zorlencior, comuna Zorlenţu Mare , jud. Caraş-Severin„ propus a fi amplasat în intravilanul şi extravilanul comunei Zorlenţu Mare *) Se va menţiona dacă se derulează şi procedura privind evaluarea impactului asupra mediului în context transfrontalier, pentru proiectu I în cauză.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Caraş-Severin din Reşiţa , str. Petru Maior, nr. 73, în zilele de iuni – joi, intre orele 9:00 15:00, şi vineri între orele 9:00 – 13:00, precum si la urmatoarea adresă de internet www.apmcs.anpnn.ro .

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectui deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a autorităţii competente pentru protecţia mediului.

PRIMAR
IŞFAN ION-MARIUS

Ai imagini sau informatii care ar putea deveni o stire?
Trimite-ne un mesaj la numarul 0722441304 sau pe WhatsApp la 0751193203.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știrile zilei