Primarul Adrian Stoicu și Consiliul Local Bozovici au luat decizii importante la final de mandat!

modelmic

Finalul lunii mai a însemnat și desfășurarea ultimei ședințe din actualul mandat pentru primarul comunei Bozovici, Adrian Sergiu Stoicu și pentru membrii consiliului local al comunei Bozovici. O misiune și un mandat care nu au fost deloc ușoare pentru aleșii de la Bozovici din 2012, cei care s-au înhămat la reconstrucția capitalei almăjene.

Cu această ocazie, au fost votate o serie de proiecte de hotărâre de către consilierii locali, prin care actualul primar își dorește o reală îmbunătățire a infrastructurii și prin aceasta a vieții locuitorilor din localitatea de pe Valea Almăjului.

În acest sens, consilierii au votat un proiect de hotărâre pentru alocarea sumei de 48.000 lei pentru studiul de fezabilitate care vizează proiectul de realizare al canalizării menajere și a stației de epurare în comuna Bozovici, un proiect cu o valoare de 1.000.000 euro.

Totodată a fost aprobat un alt proiect de hotărâre important pentru localitățile din această comună, prin care va fi alocată suma de 160.000 lei pentru modernizarea unor străzi în Bozovici și Prilipeț.

 

Sergiu TABAN

 

 

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei