Primarul Brian Filimon: „Îmi doresc ca anul 2020 să fie cel puțin la fel de bun ca 2019 pentru comuna Măureni”!

modelmic

 

Un an plin de activități, un an încărcat, cu foarte multe proiecte derulate sau finalizate”, așa descrie primarul Brian Filimon anul 2019 în comuna pe care o conduce. Departe însă de a se plânge, edilul se declară mulțumit că a reușit să deruleze proiecte pentru dezvoltarea comunității din Măureni și Șoșdea.

Avem câteva proiecte pe care le-am finalizat și le-am recepționat în 2019, iar altele sunt încă în derulare. Proiectul mare de asfaltare a străzilor interioare este sistat acum din cauza vremii, însă se află la un stadiu destul de avansat. Drumul comunal 83 este finalizat și recepționat. Grădinița nouă de la Șoșdea, cea pe fonduri de la Ministerul Educației, este finalizată și recepționată. La dispensarul din Măureni s-a dat ordinul de începere al lucrărilor. A fost câștigată și licitația pentru terenul sintetic pe fonduri europene, lucrările vor începe probabil în primăvară. Școlile au fost finalizate la început de an. Am continuat lucrările și la biserică pentru a avea târnosirea și sfințirea în primăvară.

Ce să spun? Tot timpul este loc de mai bine, însă ca primar sunt mulțumit și le mulțumesc oamenilor pentru răbdare, le mulțumesc consătenilor pentru susținerea din 2019 și sper ca ei să fie mulțumiți, că acesta este cel mai important lucru. Felicit întreaga echipă din Primărie și Consiliul Local pentru colaborarea foarte bună și pentru munca depusă în anul 2019”, a precizat pentru Reper 24, primarul Brian Filimon.

La capitolul dorințe pentru anul 2020 – ca acesta să fie cel puțin la fel de bun ca anul 2019 pe planul de dezvoltare a comunității.

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei